PLJUŠTE KAZNE U SRPSKOJ KOŠARCI: Novi Pazar će morati najviše da odreši kesu!
Košarkaška lopta/Ilustracija, Foto: Dragan Kadić

SAOPŠTENJE

PLJUŠTE KAZNE U SRPSKOJ KOŠARCI: Novi Pazar će morati najviše da odreši kesu!

Mečevi petog kola najjačeg srpskog košarkaškog takmičenja Zlatibor – Dunav, Novi Pazar – Dinamik i Sloboda – Partizan biće naknadno registrovani

Objavljeno:

Direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon saopštio je da su sve utakmice četvrtog kola Superlige Srbije registrovane postojećim rezultatima.

Mečevi petog kola najjačeg srpskog košarkaškog takmičenja Zlatibor – Dunav, Novi Pazar – Dinamik i Sloboda – Partizan biće naknadno registrovani.

Leon Deleon
Leon Deleonfoto: Starsport©

Direktor KLS je u saopštenju naveo i klubove i igrače koji su u prethodnom periodu dobili novčane kazne.

- Igrač KK Partizan Marko Pecarski kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške. Novi Pazar se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 102.000 dinara, zato što je na trren bačen ogroman broj rolni papira zbog čega je utakmica bila prekinuta nekoliko minuta, zbog paljenja većeg broja baklji u gledalištu, zbog čega je hala jedno vreme bila ispunjena dimom i zbog bacanja 11 petardi u gledalištu. Dinamik se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 12.000 dinara, zbog brojnih nedostataka u radu semafora. Dunav se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara, zbog dosuđene tehničke greške - navedeno je u saopštenju Leona Deleona.

Navedeni su i propusti u petom kolu koji su takođe sankcionisani. Zbog dosuđene tehničke greške košarkaš FMP Stefan Pot je kažnjen sa 6.000 dinara zbog tehničke greške. Istom kaznom kažnjen je i klub FMP zbog tehničke greške klupi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.