I DALJE SE NE ZNA ŠTA JE S PEJDŽOM: Trinkijeri o opasnostima u Užicu!
Markusa Pejdža u ponedeljak očekuju pregledi, Foto: Printscreen/Twitter/@PartizanBC

Upozorava

I DALJE SE NE ZNA ŠTA JE S PEJDŽOM: Trinkijeri o opasnostima u Užicu!

Strateg Partizana govori ponovo o koncentraciji svojih igrača

Objavljeno:

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će i na predstojećoj utakmici protiv Slobode ključni faktor biti koncentracija. - Očekuje nas novo zanimljivo gostovanje, u gradu koji puno voli košarku. Današnji dan ćemo iskoristiti da se oporavimo i pripremimo za duel sa Slobodom, koja će biti maksimalno motivisana da pokaže sve svoje kvalitete - rekao je Trinkijeri za klupski sajt. Crno-beli u nedelju gostuju u Užicu u petom kolu Superlige Srbije.

Andrea Trinkijeri sa Markusom Pejdžom
Andrea Trinkijeri sa Markusom Pejdžomfoto: Starsport©

Sa četiri trijumfa u četiri odigrana kola, Partizan se nalazi na čelu Grupe B, dok je Sloboda u drugoj polovini tabele sa učinkom 1/3.

- U dosadašnjem toku lige smo videli koliko nedostatak koncentracije može biti opasan, stoga će to ponovo biti ključan faktur u sutrašnjoj utakmici - poručio je Trinkijeri. U timu Partizana neće biti Markusa Pejdža, koji je na utakmici protiv Novog Pazara doživeo nezgodan udarac u nos, nakon čega mu je ukazana pomoć u novopazarskoj bolnici. Pejdža u ponedeljak očekuje kontrolni pregled posle kojeg će biti potvrđeno koliko će odsustvovati sa terena, naveli su crno-beli. Utakmica se igra u nedelju od 19 časova u užičkoj hali "Veliki park".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.