JOKIĆ JE KAO VELIKA VREĆA MASTI! Ne može da skoči sa trotoara na ivičnjak! Najbizarnija izjava o srpskom košarkašu!
Neobična pohvala na račun Nikole Jokića, Foto: AP

neobična pohvala

JOKIĆ JE KAO VELIKA VREĆA MASTI! Ne može da skoči sa trotoara na ivičnjak! Najbizarnija izjava o srpskom košarkašu!

Poznati NBA analitičar je na neobičan analizirao učinak srpskog reprezentativca

Objavljeno:

Nikola Jokić se sprema za sedmi, odlučujući, duel između Denvera i Portlanda u polufinalnoj seriji zapadne konferencije.

Uoči tog meča, koji se igra u nedelju od 21.30 po srednjeevropskom vremenu, u Koloradu, poznati NBA novinar Stiven Ej Smit, napravio je vrlo zanimljivu analizu.

Opšte je poznato da srpski košarkaš igra tokom čitave sezone fenomenalno, a svoj nivo igre je dodatno podigao u plej-ofu, gde maltene u proseku beleži tripl-dabl učinak zbog čega stižu non-stop pohvale na njegov račun.

Međutim, ova pohvala je bila nešto drugačija od onih koje su uobičajene.

- Jokić u ovoj seriji prosečno beleži 26 poena, 14 skokova i 8 asistencija, dok Džamal Marej beleži 24 tako da je razumljivo da Denver trenutno igra svoju najbolju košarku. Lopta ide u ruke Jokiću, čoveku koji "izgleda kao velika vreća masti", momak ne može da skoči sa trotoara na ivičnjak, zaboga. Neverovatno, to je neverovatno, ali ovaj momak je nestvarno efikasan, toliko je pametan i briljantan kao košarkaš da je to neverovatno. Morate da ga udvajate. Kada je Jokić bio udvojen u ova tri poraza, njegovi saigrači su promašivali otvorene šuteve, a ja ne vidim takav ishod utakmice broj 7 - rekao je Smit.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.