PARTIZAN PROŠAO KROZ NOVI PAZAR: Rutina crno-belih, ali ne može bez glavobolja za Trinkijerija!
Partizan je pobedio Novi Pazar u gostima, Foto: Beta/Saša Đorđević

KLS, 4. kolo

PARTIZAN PROŠAO KROZ NOVI PAZAR: Rutina crno-belih, ali ne može bez glavobolja za Trinkijerija!

Četvrti trijumf Partizana u KLS

Objavljeno: 19:43h

Partizan je upisao novu pobedu u Košarkaškoj Superligi Srbije. Crno-beli su "preživeli" gostovanje u Novom Pazaru 81:66 u paklenoj atmosferi koju su priredili domaći navijači.

Do četvrtog trijumfa u grupi B KLS-a, izabranici Andree Trinkijerija su stigli zahvaljujući daleko boljem šutu koji su imali od domaćina, koji se i previše bazirao na tom segmentu igre.

Pokrenuo je od samog starta Novica Veličković svoj tim sa nekoliko poena i tako dao odličan vetar u leđa svojoj ekipi, međutim, pokazivali su zube i domaći igrači, pre svih Hadžifejzović.

Partizan je već u prvoj četvrtini ostao bez Markusa Pejdža koji je "popio" nehotični nokaut od strane Radonjića i morao je odmah u bolnicu na snimanje, međutim, to nije previše poremetilo igru gostiju.

Trinkijeri je shvatio da je visoki presing nešto u čemu se Novopazarci slabije snalaze i to je ono što je donosilo prednost njegovoj ekipi.

Kako je vreme odmicalo domaći su se sve više bazirali na šutu sa distance, da bi crno-beli prvi put do dvocifrene prednosti stigli poenima Novice Veličkovića na startu drugog poluvremena.

Ono na čemu će Trinkijeri sigurno raditi sa svojim igračima jesu slobodna bacanja, s obzirom da je preko 10 promašenih penala u jednom meču previše za bilo koju ekipu koja sebe smatra ozbiljnom.

Stečena dvocifrena prednost je omogućila Partizanovim igračima da lako održavaju rezultatsku distancu i odgovaralo im je što su sa svakim minutom manje do kraja, igrači Novog Pazara sve više srljali u ishitrene šuteve ili greške.

Na kraju je Partizan stigao i do maksimalne prednosti od 15 poena razlike koja je ostala i na kraju meča.

Poenterski u redovima pobednika je najbolji bio Novica Veličković sa 16 poena. Rade Zagorac je dodao 12 poena, a Ognjen Jaramaz 10. Hadžifejzović je dao 18 za domaćine, Brunčević je dodao 14, a Radonjić 13 poena.

Novi Pazar: Krstić 7, Nešović 2, Radonjić 13, Brunčević 14, Hadžifejzović 18, Simeunović 3, Vujović 6, Berbakov, Numanović 3, Slavković, Bulatović, Eminbegović

Partizan: Veličković 16, Marinković 5, Zagorac 12, N.Janković 8, Renfro 7, Jaramaz 10, Gagić 9, Pecarski 3, Trifunović, Pušica 8, Nikolić 3, Pejdž

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.