ČOVIĆ DELIO ASISTENCIJE, RISTIĆ DOMINIRAO: Zvezda perfektna - OKK Beograd deklasiran!
Filip Čović je predvodio Zvezdu do četvrte pobede u domaćem prvenstvu, Foto: Starsport©

superliga srbije

ČOVIĆ DELIO ASISTENCIJE, RISTIĆ DOMINIRAO: Zvezda perfektna - OKK Beograd deklasiran!

Plejmejker crveno-belih imao je 12 asistencija

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su i četvrtu pobedu u Superligi Srbije, pošto su u okviru četvrtog kola ubedljivo slavili protiv OKK Beograda 82:50.

Domaćin je poveo trojkom Riversa već u prvom napadu, ali potom pet minuta nije poentirao, a OKK Beograd je serijom 11:0 došao do prednosti 11:3. Tada je u igru ušao Čović, povezao redove svoje ekipe koja je nakon prvih 10 minuta imala prednost 19:16. Prve poene u drugoj četvrtini gosti su postigli nakon dva i po minuta, a prvu docifrenu prednost Zvezda je stekla u 16. minutu (33:23).

Posle prvih 20 minuta bilo je 42:29 za šampiona ABA lige, koji je u ovom meču nastupio bez Bilija Berona. U drugom poluvremenu prednost je rasla iz minuta i minut, na kraju treće četvrtine bilo je +24, a na kraju 32 poena prednosti za branioca titule.

Kod Crvene zvezde ponovo je najefikasniji bio Dušan Ristić sa 15 poena i 7 skokova, pratio ga je Dobrić sa 13 poena i 5 uhvaćnih lopti, dok je Odžo dodao 10 poena. Čović je meč završio sa 6 poena, ali je imao čak 12 asistencija, od kojih 9 u prvom poluvremenu. Kod OKK Beograda Cerovina je postigao 15, a bivši igrač Partizana Nikola Tanasković 10 poena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.