OBJAVLJENO DA SE VRAĆA U PARTIZAN, PA JE NASTALO ZATIŠJE: Španci otkrili šta Milosavljević planira na leto!
Dragan Milosavjević, Foto: Starsport©

ŠTA SAD?

OBJAVLJENO DA SE VRAĆA U PARTIZAN, PA JE NASTALO ZATIŠJE: Španci otkrili šta Milosavljević planira na leto!

Milosavljević je jedini od trojice krilnih igrača u timu kojem ugovor s Unikahom ističe na kraju sezone

Objavljeno:

Pre par nedelja objavljena je informacija da se Dragan Gagi Milosavljević vraća u Partizan, pa je pisano čak i da će potpisati ugovor na dve godine.

Sve do sada, par nedelja je vladalo zatišje oko ove teme, da bi lokalni list iz Andaluzije "Diario Sur" objavio informaciju da bivši kapiten crno-belih trenutno ne razmatra Partizanovu ponudu.

Oni navodno imaju potvrdu direktno iz agencije BeoBasket da je Partizan kontaktirao Milosavljevića, ali i da mu trenutno nije prioritet povratak u Beograd.

Milosavljević je jedini od trojice krilnih igrača u timu kojem ugovor s Unikahom ističe na kraju sezone. Dani Dijez i Adam Vašinski su produžili saradnju na po još godinu dana. Zbog toga je prva ideja u klubu iz Malage da što pre obnove ugovor sa Milosavljevićem.

Međutim, Španci pišu i kako popularni Gagi nije zainteresovan da produži ugovor sa njihovim timom. Dosad nije bilo razgovora o tome, iako je trener Kazimiro zadovoljan igrama srpskog reprezentativca, kao i ulogom koju ima u timu.

Dakle, kako stvari stoje, karijeru će nastaviti verovatno na nekoj totalno trećoj strani, ali svi znamo da se na modernim sportskim tržištima stvari okrenu u roku od sekunde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Diario Sur)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.