GRIK FRIK JE MAŠINA KOJA SE NE GASI: Uništio je ponovo Seltikse! Brada doneo Hjustonu izjednačenje uz mnogo sreće!
Foto: EPA/CJ Gunther

NBA

GRIK FRIK JE MAŠINA KOJA SE NE GASI: Uništio je ponovo Seltikse! Brada doneo Hjustonu izjednačenje uz mnogo sreće!

Adetokumbo je doveo svoj tim nadomak plasmana u finale istočne konferencije posle 18 godina

Objavljeno: 08:42h

Pobede Milvokija u gostima i Hjustona kod kuće u polufinalnim serijama na Zapadu i na Istoku.

Ko li je mogao samo da nasluti da će posle ponog prvog meča Milvoki tako brzo, pa možemo reći i lako, vezati tri uzastopne pobede nad Bostonom. Ponovo su Baksi kao i pre dva dana slavili u gostima 113:101.

Sa dve pobede na gostujućem terenu "jelenovi" su sada došli u poziciju da već u sledećem meču, u svojoj kući, imaju meč loptu i uđu u prvo finale konferencije posle 18 godina.

Briljantan je bio prethodne noći Janis Adetokumbo sa 39 poena, od čega je čak 17 postigao u poslednjoj četvrtini kada su se Baksi i definitivno odlepili rezultatski.

Na sve to je dodao i 16 skokova. Pomoć mu je stigla od Džordža Hila koji je ubacio 15, dok su Midlton i Bledso postigli po 13 poena.

Sa druge strane, prvo ime Kajri Irving sa 23 poena i 10 asistencija, ali vrlo slabim šutem iz igre, samo 7 pogođenih iz 22 pokušaja. Pokušali su to da nadoknade Horford sa 20, Moris sa 18 i Tejtum sa 17 poena, ali nije bilo dovoljno.

Na drugom kraju države Hjuston je uspeo da se vrati i da sa dve pobede kod kuće izjednači u seriji protiv Golden Stejta na 2:2.

I u ovom susretu povukao je Džejms Harden sa 38 poena i 10 skokova, mada se mora priznati da su domaćini imali malo i sreće kada su prvo Kari, a potom Durent promašili trojke za produžetak.

Kris Pol je sa linije penala postavio konačnih 112:108.

"Bradi" su pripomogli Erik Gordon sa 20 poena i Taker sa 17 poena, dok su kod Voriorsa nakefikasniji bili Durent sa 34 i Stef Kari sa 30 poena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.