KAKAV JE TO CAR! DOBRO SE NAJEO, GLEDAO SERIJU, PA SE OPET DOBRO NAJEO! Jokićeva luda izjava šta je radio pred meč!
Nikola Jokić kako se spremao između dve utakmice, Foto: Printscreen/Youtube/NBA on ESPN

Lud k'o praćka

KAKAV JE TO CAR! DOBRO SE NAJEO, GLEDAO SERIJU, PA SE OPET DOBRO NAJEO! Jokićeva luda izjava šta je radio pred meč!

Srpski centar se na njemu svojstven način pripremio za utakmicu nakon onog epskog meča u četiri produžetka kada je odigrao 65 minuta

Objavljeno: 10:32h

Nikola Jokić ne prestaje sa brutalnim igrama u plej-ofu.

Denver je stigao do pobede i brejka u gostima protiv Portlanda, a srpski as je i na drugom uzastopnom meču stigao do tripl-dabl učinka.

Upravo su on i Džamal Marej bili dvojac koji je prelomio utakmicu i doneo trijumf Nagetsima kojim su stigli do 2-2 u pobedama i vratili seriju na početak.

- Mi ne odustajemo. Imamo mnogo momaka koji su takmičari. Mislim da više mrzimo da gubimo nego što volimo da pobeđujemo, što je čudno. Nismo želeli da nam bude izgovor da smo izgubili zbog četiri produžetka, jer smo bili umorni - poručio je Jokić posle pobede, nakon što je doživeo peh sa mikrofonom.

Prethodni meč u "Moda centru" bio je epski i ušao u istoriju pošto su dva tima odigrali čak 4 produžetka, ukupno 68 minuta, što se dogodilo tek drugi put u istoriji NBA plej-ofa.

A novi meč se igrao samo 40 sati nakon toga.

- Rekli smo sebi: 'Ako pobedimo danas, prošla utakmica nije bitna'. Da, igrali smo četiri produžetka, bilo je iscrpljujuće. Ali smo želeli da poništimo tu utakmicu - rekao je Jokić.

On je na tom prethodnom spektakularnom meču odigrao čak 65 minuta, najviše od svih igrača oba tima, ali i najviše od svih igrača u poslednjih 66 godina NBA lige.

Ipak, kao i tada i sada je bio na visini zadatka ostvarivši učinak od 21 poena, 12 skokova i 11 asistencija. Dakle, uspeo je prilično da se oporavi za manje od 48 sati.

- Jeo sam dobro, gledao seriju, opet sam dobro jeo, spavao. Da budem iskran, ceo dan nisam mislio o toj utakmici - ispričao je Jokić kako je proveo vreme između dva meča.

Njemu su navijači Portlanda konstantno zviždali zbog 'incidenta' sa Enesom Kanterom u trećem susretu.

- Ne znam šta da vam kažem. Portland ima odlične navijače koji pomažu timu. To je njihova stvar.

Peti meč serije na programu je u sredu ujutru od 4.30 u Koloradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.