ZAVERA PROTIV SRBA?! BUDUĆNOST SPREMA PUČ U ABA LIGI: Organizuje tajni sastanak sa svim klubovima osim srpskim!
Dragan Bokan, predsednik Budućnosti, Foto: Printscreen/Youtube

O čemu se radi?

ZAVERA PROTIV SRBA?! BUDUĆNOST SPREMA PUČ U ABA LIGI: Organizuje tajni sastanak sa svim klubovima osim srpskim!

Vrlo interesantno da organizuju neformalno viđanje baš uoči Skupštine ABA lige, a na to viđanje nije pozvan niko iz srpskih klubova

Objavljeno: 09:46h

Čelnici Budućnosti iz Podgorice i dalje se nisu pomirili sa gubitkom titule u ABA ligi, niti sa svime onime što se događalo tokom finalne serije i napravili su plan da miniraju srpske klubove u regionalnom takmičenju.

Iako je zvanična redovna Skupština ABA lige pomerena sa 30. aprila na 24. maj, Podgoričani pokušavaju da pre toga održe sastanak sa svim timovima, osim sa srpskim.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, iz Budućnosti su pozvali predstavnike svih klubova iz regionalnog takmičenja, osim srpskih (Crvena zvezda, Partizan, FMP i Mega), na jedno "neformalno" viđanje i sastanak u Zagrebu pre Skupštine.

Oni o tom sastanku nisu obavestili ni rukovodstvo regionalnog takmičenja.

Interesantno je da je na sastanak pozvana i Olimpija koja je ispala iz prvog ranga takmičenja ABA lige, koja pokušava sada administrativnim putevima da se vrati tu i izbegne igranje u ABA 2 ligi.

Ako je ova informacija tačna, mora se primetiti da je vrlo zanimljivo da klub koji je tražio pomeranje Skupštine sa 14. na 24. maj, sada organizuje pre toga "neformalno" viđanje svih klubova osim srpskih, i morao bi da da dobro obrazloženje za to zašto nije pozvan niiko iz srpskih klubova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.