TRINKIJERIJEV GNEV URODIO PLODOM: Partizan pregazio Dinamik sa 38 poena razlike!
Uroš Trifunović izdominirao protiv Dinamika, Foto: Starsport©

Superliga, 3. kolo

TRINKIJERIJEV GNEV URODIO PLODOM: Partizan pregazio Dinamik sa 38 poena razlike!

U trećem duelu u Grupi B, malom beogradskom derbiju, crno-beli su rutinski slavili nad ekipom sa Donjeg Dorćola

Objavljeno: 22:13h

Košarkaši Partizana upisali su i treću pobedu u šampionatu Srbije u okviru 3. kola Grupe B. Ovoga puta u dvorani Aleksandar Nikolić pao je Dinamik.

Kritike Andree Trinkijerija urodile su plodom, jer su crno-beli odigrali daleko bolju utakmicu nego protiv Tamiša. Od starta su nametnuli svoj ritam igre i kontrolisali meč. Prednost domaćih je rasla iz minuta u minut, a italijanski stručnjak je ravnomerno delio minutažu svojim igračima.

Na poluvreme se otišlo sa +21. I u nastavku je Partizan igrao atraktivno i povećavao razliku. Takođe odgovornost u odbrani nije izostajala, pa su na kraju crno-beli slavili sa čak 38 poena razlike.

Najefikasniji u redovima domaćeg tima bio je Nikola Janković sa 16 poena i 6 skokova, Uroš Trifunović ga je dobro ispratio sa 14 poena, dok je Đorđe Gagić ubacio 12. Po 10 su dodali Aleks Renfro i Vanja Marinković. U poraženom timu, po deset poena postigli su Dušan Beslać i Đoko Šalić.

Košarkaši Mega Bemaksa su u ranijem meču dana pobedili na gostovanju Slobodu iz Užica sa 105:80 (28:20, 28:14, 25:18, 24:28), dok je Novi Pazar bio bolji od Tamiša sa 92:84.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.