ZVEZDA POPILA JOŠ JEDNU KAZNU: Ovog puta zbog Milana Tomića!
Cvena zvezda je kažnjena jer se Milan Tomić nije pojavio na konferenciji, Foto: Starsport©

Nije se pojavio na konferenciji

ZVEZDA POPILA JOŠ JEDNU KAZNU: Ovog puta zbog Milana Tomića!

Crveno-beli su ponovo kažnjeni, ali sada od strane KLS

Objavljeno:

Posle finansijske kazne i odluke ABA lige da deo predstojeće sezone igra pred praznim tribnama hale "Aleksandar Nikolić", Crvena zvezda je sankcionisana i od strane direktora takmičenja Košarkaške lige Srbije, Leona Deleona.

Crveno-beli će, naime, morati da plate 18.000 dinara jer posle utakmice prvog kola sa Dunavom (101:60) nisu obezbedili i prisustvo igrača (pored trenera, Milana Tomića) na konferenciji za štampu.

Još drastičnije je kažnjen KK Novi Pazar, posle poraza od Slobode (81:90), takođe u prvom superligaškom kolu. Naime, 48.000 dinara iznosi sankcija za Pazarce koji "i pored izričite opomene nisu obezbedili posebnu prostoriju za održavanje pres-konferencije, ali i nisu obezbdili da u delu hodnika gde se nalaze svlačionice službenih lica i gostujuće ekipe bude samo obezbeđenje, dok klub nije na adekvatan način obezbedio ni klupu gostujuće ekipe".

Pored uobičajenih kazni od po 6.000 dinara onima koji su dobili prve tehničke greške (igrač OKK Novi Pazar Hafijezović, te njegov klub dvostruko većom sumom zbog dve takve odluke sudija pomenutog meča, odnosno KK Sloboda zbog istog prekršaja), veliku globu moraće da plati i igrač Dinamika Petar Rakićević. On će na ime kazne morati da uplati čak 36.000 dinara jer je zbog nesportskog ponašanja isključen u porazu od Tamiša (72:64).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.