Igra se dok Zvezda ne pobedi: Crveno-beli iščupali trijumf protiv Cedevite u produžetku! (FOTO) (VIDEO)

PLEJ-OF ABA LIGE

Igra se dok Zvezda ne pobedi: Crveno-beli iščupali trijumf protiv Cedevite u produžetku! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli uspeli su da slave protiv hrvatske ekipe rezultatom 97:88
Objavljeno: 21:01h
Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da povedu sa 1:0 protiv
Cedevite, u polufinalnoj seriji
plej-ofa ABA lige . Crveno-beli su u prepunom Pioniru posle produžetaka slavili rezultatom 97:88. Upozorenje sudija razgalilo Delije za zemljotres u Pioniru! (VIDEO) Srpski šampiona je pružio partiju koja je daleko ispod njegovog nivoa, ali je ipak nekako uspeo da se izvuče u poslednjoj četvrtini i da na psihološku prednostu dobije ovaj meč u produžetku.
Pakleni doček za Hrvate: Delije ponovo napravile neviđenu buku u Pioniru! (VIDEO)
Saša Pavlić Koky
Napad iz Cedevite: Čović je spreman da uništi ABA ligu! Možemo i bez Zvezde! Izabranici Dejana Radonjića nisu uspeli tokom 40 minuta sa sačuvaju fenomenalne - Džejkoba Pulena (24P) i Miru Bilana (20P), ali je u pravom trenutku proradio Cirbes i postigao neke od najbitnijih poena na utakmici.
Pored njega sjajnu partiju pružio je Kvinsi Miler (24P), kao i Tarens Kinzi (16P). Svakako ne treba zavoraviti Stefana Jovića (14P) koji je postigao poene koji su crveno-bele odveli u prodžuetak. Ma gde ćeš bre? Nestvarna blokada Kvinsija Milera nad Lukom Žorićem! (VIDEO)
Kvinsi Miler pretučen u provodu: Košarkašu Zvezde slomljen zub!
Sledeća utakmica igra se 22. marta u Zagrebu, a u međuvremenu će obe ekipe odigrati svoje mečeve u okviru Evrolige. Radonjić o sudijama: Znam o čemu se radi, biće borbe! Zašto Javor? U Zvezdi besni zbog izbora sudija za polufinale plej-ofa ABA lige!
Sva dešavanja pre, za vreme i posle utakmice možete pratiti uživo uz Espreso.co.rs TOK UTAKMICE: UTAKMICA JE ZAVRŠENA POBEDOM CRVENE ZVEZDE 97:88 42. minut - Nakon trojke Milera i Kinzija čini se da su crveno-beli prelomili ovu utakmicu.
40. minut - U poslednji minut se ušlo sa egalom, a tako je ostalo da 27 sekundi pre kraja kada je Babić pogodio bacanja za plus 2! Usledio je poslednji napad crveno-belih koji je realizovao Jović na 12 sekundi pre kraja, a Pulen nije pogodio za pobedu. 37. minut - Ima da se igra još tri minuta. Cedevita vodi tri poena prednosti. Odgovor na poene Cirbesa i Kinzija imali su Pulen i Pilepić. 34. minut -
32. minut - 30. minut - U poslednju deonicu će se ući sa rezultatskim egalom.
27. minut -
25. minut -
20. minut -
16. minut - 13. minut -
10. minut -
6. minut -
Cedevita/Marin Sušić
3. minut - Utakmica u Pioniru je počela. 18:30 -
18:00 - Utakmicu Crvena zvezda - Cedevita moći ćete da gledate i na ovom kanalu! 17:30 - Podsetimo se tog poraza Zvezde

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.