VESNA MI JE REKLA DA NE IDEM U ZVEZDU: Filip Čović nije poslušao porodicu, a sada je cela Evropa čula za njega!
Filip Čović, Foto: Starsport©

SVE JE POKUŠALA

VESNA MI JE REKLA DA NE IDEM U ZVEZDU: Filip Čović nije poslušao porodicu, a sada je cela Evropa čula za njega!

Nikada nije lako kada ste dete poznatog oca, ali od jasnog cilja ništa ne može da vas odvrati

Objavljeno:

"Filipe, šta ti treba da ponovo prolaziš kroz sve to" bile su reči Vesne Čović upućene njenom sinu koje su trebale da ga odvrate od povratka u Crvenu zvezdu kojom predsedava njegov otac Nebojša.

Da je Filip Čović poslušao majku, crveno-beli ne bi pobedili Budućnost, osvojili ABA ligu i igrali Evroligu naredne sezone.

- Istina. Nije mi to samo ona rekla, već svi u porodici, kao i najbliži prijatelji, koje takođe smatram porodicom - rekao je Filip Čović u uskršnjem intervjuu za "Večernje novosti".

Nebojša i Vesna Čović
Nebojša i Vesna Čović foto: Dado Đilas

Nikada nije lako kada ste dete poznatog oca, ali od jasnog cilja ništa ne može da vas odvrati.

- Zbog svega što se dešavalo u mom prvom mandatu u Zvezdi, mislili su da to može da se ponovi zbog prezimena koje nosim i činjenice da je moj otac predsednik kluba. Prethodnih godina, kad god se povela ta priča, govorio sam da nema ništa od toga. Letos, nakon što sam odigrao završnicu sezone u Zvezdi, imao sam želju da nastavim. Niko nije mogao da me odgovori. Imao sam svoj cilj, koji se poklapao sa timskim ciljem povratka u Evroligu. Prosto, bio sam siguran u sebe - dodao je plej Crvene zvezde.

Možda bi karijera Filipa Čovića bila i drugačija da nosi neko drugo prezime.

- To nikad nećemo znati. Verovatno bi bila bolja, ali se ne žalim. Zadovoljan sam karijerom. To je pitanje "šta bi bilo kad bi bilo". Sigurno bi meni kao igraču bilo lakše da se ne prezivam Čović - zaključio je Filip Čović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.