ILI JE PROLUPAO, ILI JE PROROK: Čelnik Budućnosti najavio odlazak Trinkijerija iz Partizana!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

ŠTA REČE?

ILI JE PROLUPAO, ILI JE PROROK: Čelnik Budućnosti najavio odlazak Trinkijerija iz Partizana!

Bura koju su izazvala dešavanja na terenu se još ne stišava

Objavljeno: 15:08h

Crvena zvezda je pobedila Budućnost u majstorici finalne serije ABA lige, osvojila trofej i plasirala se u Evroligu naredne sezone.

Bura koju su izazvala dešavanja na terenu se još ne stišava, a mišljenje o svemu dao je i Gavrilo Pajović, sportski direktor podgoričkog kluba.

- Strašno mi je žao i strašno se loše osećam kad dva kluba iz Podgorice i Beograda igraju na ovakvim terenima i atmosferama. Moramo da učinimo sve da se takve stvari ne dešavaju, košarke na ovim prostorima nema bez ABA lige - rekao je čelnik Budućnosti u emisiji "Načisto".

On je prokomentarisao i natpise u medijima da Andrea Trinkijeri napušta klupu crno-belih i naveo da je Jasmin Repeša zbog atmosfere napustio podgorički tim.

- Čuo sam da ima najava da Trinkijeri napušta Partizan zbog ovakvih stvari. To treba sprečiti, ako treneri koji su u ozbiljnim ligama osvajali trofeje napuštaju ovakvu ABA ligu, onda nema košarke - dodao je Pajović.

Iz Humske je stigao i demanti Pajovićeve izjave.

- Svako ima pravo da komentariše šta želi, važno je šta je istina – a šta ne. Andrea Trinkijeri ima ugovor sa Partizanom još dve godine - poručio je Ostoja Mijailović, predsednik crno-belih u izjavi za portal "Hotsport".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.