A DA JOKIĆ IGRA 48 MINUTA? Trener Denvera raspalio po svojim igračima zbog poraza od San Antonija!
Majk Maloun, Foto: AP/David Zalubowski

BESAN JE

A DA JOKIĆ IGRA 48 MINUTA? Trener Denvera raspalio po svojim igračima zbog poraza od San Antonija!

Sledi povratak u Denver na sedmi, odlučujući meč plej-of serije koji je na programu u nedelju ujutru u 4 ujutru po srpskom vremenu

Objavljeno:

Trener Denver Nagetsa Majk Maloun nije bio mnogo srećan zbog poraza njegovog tima od San Antonio Sparsa u Teksasu.

Domaći su slavili sa 120:103, a ono što je stratega denverskog tima posebno iznerviralo je defanzivna partija njegovih izabranika.

- Gotovo da i nismo igrali odbranu. U prvoj četvrtini su nam ubacili 34 poena. Na kraju smo primili 120. Nismo bili na nivou. Moram odati priznanje i Sparsima. Sezona im je zavisila od ovog meča, uradili su šta su morali - rekao je Maloun.

Sada sledi povratak u Denver na sedmi, odlučujući meč plej-of serije koji je na programu u nedelju ujutru u 4 ujutru po srpskom vremenu.

- Dobra stvar za nas je što se vraćamo na domaći teren. Imamo najbolji učinak na svom terenu ove sezone u NBA. Imali smo više izubljenih lopti, oni su bili bolji u skoku. Njihove izmene bile su bolje u odnosu na naše - dodao je trener Denvera.

Nije bilo sve tako crno u timu Denvera pošto je blistao Nikola Jokić, ali nije bio dovoljan za pobedu.

- Možda bude morao da igra 48 minuta... On je kandidat za MVP s razlogom. Kad god je van igre, pravili su seriju. Šteta što je tako dobar učinak nije nagrađen pobedom - zaključio je Majk Maloun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.