ZVEZDA DOBILA NAJVEĆU KAZNU U ISTORIJI ABA LIGE: Evo kako je kažnjena zbog napada navijača na igrače Budućnosti!
Crvena zvezda je dobila najveću kaznu u istoriji, Foto: Starsport©

Drakonski

ZVEZDA DOBILA NAJVEĆU KAZNU U ISTORIJI ABA LIGE: Evo kako je kažnjena zbog napada navijača na igrače Budućnosti!

Odluku je doneo disciplinski sudija ABA lige Saša Pavličić Bekić, "zbog neviđenih incidenata u dvorani ’Aleksandar Nikolić‘, ulaska navijača na teren, pljuvanja, vređanja i pokušaja napada na igrače gostujućeg tima

Objavljeno:

ABA liga je izrekla najveću kaznu u svojoj istoriji, i to Crvenoj zvezdi zbog loše organizacije majstorice finala plej-ofa protiv Budućnosti.

Crvena zvezda je kažnjena sa 35.000 evra, dve utakmice bez publike i tri domaće utakmice koje će u dvorani moći da prate samo deca do 14 godina i žene.

Odluku je doneo disciplinski sudija ABA lige Saša Pavličić Bekić, "zbog neviđenih incidenata u dvorani ’Aleksandar Nikolić‘, ulaska navijača na teren, pljuvanja, vređanja i pokušaja napada na igrače gostujućeg tima“.

Napad navijača na igrače Budućnosti
Napad navijača na igrače Budućnostifoto: Starsport©

Budućnost je nakon treće utakmice finalne serije kažnjena sa samo 22.000 evra i pražnjenjem partera i prva dva reda tribina, zbog sličnog incidenta!

Podsetimo, Zvezda je pobedom u petoj utakmici nad ekipom Budućnosti osvojila ABA ligu i obezbedila povratak u Evroligu. Početak utakmice u Pioniru bio je odložen za sat vremena zbog incidenata na parketu kada su navijači uleteli na teren i provocirali košarkaše iz Podgorice koji su se nakon toga povukli u svoj svlačionicu. Posle nagovaranja čelnika ABA lige Podgoričani su se vratili na parket Pionira, ali kada se pogleda krajnji rezultat, bolje da su ostali u njoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.