PARKET NIJE MESTO ZA NAVIJAČE, MORAM DA MISLIM NA PORODICU: Novosel negirao da su košarkaši Budućnosti napadnuti!
Krešimir Novosel, Foto: Printscreen/Youtube/ABA liga j.t.d.

dosta mu je!

PARKET NIJE MESTO ZA NAVIJAČE, MORAM DA MISLIM NA PORODICU: Novosel negirao da su košarkaši Budućnosti napadnuti!

NJih petorica, šestorica su bila na parketu, bacali su lopte i polivali vodom igrače Budućnosti - rekao je prvi čovek ABA lige

Objavljeno: 15:08h

Direktor ABA lige za Jutarnji list naglasio da su odluku o igranju utakmice doneli Dodik, Čabarkapa i on u dogovoru sa sudijama.

Posle dešavanja u majstorici finala plej-ofa Krešimir Novosel je izjavio da je zakazalo obezbeđenje i da razmišlja o povlačenju sa ove funkcije.

- Ovo što se dogodilo u Beogradu samo je nastavak onoga što smo gledali u Podgorici. Tu je u pozadini mnogo više stvari koje su eskalirale na tribini. Obezbeđenje nije odradilo svoj posao, parket je sveto tlo na kom nema mesta za navijače, a obezbeđenje nije postupilo kako je trebalo. NJih petorica, šestorica su bila na parketu, bacali su lopte i polivali vodom igrače Budućnosti.

Na konstataciju da crnogorski mediji tvrde da su bili udareni, Novosel se nadovezao:

- Čuli smo za to, rekli su nam iz Budućnosti, ali nisam video, niti se na snimcima to može detektovati. Kad se Budućnost povukla u svlačionicu, dogovarali smo se predsednik Dodik, Čabarkapa i ja, zajedno sa sudijama i odlučeno je da se utakmica nastavi. Dogovor je bio da ako bude još jedan i najmanji incident da se utakmica prekine. Obe ekipe su čule to, sudije su procenile da su stvoreni uslovi da se igra, postupili smo po pravilima.

Upitan kako je utakmica mogala da se igra posle onakvih scena ponovio je da su sudije procenile da može da se igra i dodao:

- Iskreno i da je utakmica odložena to ništa ne bi rešilo.

Zahtevu Budućnosti da bude smenjen, Novosel je prokomentarisao:

- Video sam saopštenje, ne mislim da odluku donosim na osnovu pisanja jednog kluba. Međutim, moram da mislim na porodicu, a sad se sve češće pitam šta meni ovo sve treba. Ugovor mi ističe 30. juna i dobro ću razmisliti o svojoj budućnosti u ABA ligi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.