PEVAO BIH DELIJAMA UŽIVO DA SU POSLALI AVION PO MENE: Tvorac čuvene pesme iz Pionira se oglasio!
Ferid Avdić, pevač čiju su pesmu pevali navijači Zvezde, Foto: Youtube / Printscreen

proslavio se

PEVAO BIH DELIJAMA UŽIVO DA SU POSLALI AVION PO MENE: Tvorac čuvene pesme iz Pionira se oglasio!

Odlaganje početka meča je trajalo skoro sat vremena

Objavljeno:

Hit "Izađi mala" je pre tri decenije otpevao Ferid Avdić, a navijači Zvezde su ga se prisetili dok je trajala neizvesnost hoće li igrači Budućnosti uopšte izaći na parket.

Početku utakmice u Beogradu prethodili su incidenti, kada su navijači crveno-belih na terenu provocirali i gađali raznim predmetima košarkaše gostiju, posle čega su se Podgoričani povukli u svlačionicu.

Odlaganje početka meča je trajalo skoro sat vremena, a za to vreme su oni sa tribina zapevali: "Izađi mala, izađi mala, izađi bar na čas. Hoću da te vidim, hoću da te ljubim, hoću da ti čujem glas".

- Ovo je jedno divno iznenađenje da se ova pesma, nakon što je 1985. godine bila veliki jugoslovenski hit, ponovo zapeva u Beogradu. Drago mi je da se pesma "povampirila" nakon toliko godina, jer nije mala stvar kada je 10.000 ljudi uglas zapeva. A da su poslali privatni avion po mene mogao sam im je ja uživo zapevati - poručio je Avdić u razgovoru za bosanski Ekspres.

Podsetimo, igrači podgoričkog tima su izašli i odigrali utakmicu sa Zvezdom, a crveno-beli su sa 97:54 deklasirali Budućnost.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.