DIREKTOR ABA LIGE O MAJSTORICI: Na snimcima nisam video da je neki igrač Budućnosti udaren!
Direktor ABA lige kaže da su dešavanja u Beogradu bila nastavak dešavanja iz Podgorice, Foto: Starsport©

Obezbeđenje nije odradilo posao

DIREKTOR ABA LIGE O MAJSTORICI: Na snimcima nisam video da je neki igrač Budućnosti udaren!

Novosel navodi da je u Beogradu bio samo nastavak onoga što je započelo u Podgorici na trećoj utakmici

Objavljeno:

Finalna serija ABA lige se možda završila na terenu ukupnom pobedom Crvene zvezde, ali van terena nije još i teško da će prestati o njoj da se priča u narednom periodu.

Krešimir Novosel, direktor regionalnog takmičenja, govorio je o dešavanjima tokom cele serije, a posebno na petoj utakmici u Beogradu.

- Ovo što se dogodilo u Beogradu samo je nastavak onoga što smo gledali u Podgorici. Tu je u pozadini mnogo više stvari koje su eskalirale na tribini. Obezbeđenje nije odradilo svoj posao, parket je sveto tlo na kom nema mesta za navijače - rekao je Novosel za "Jutarnji list".

Krešimir Novosel o dešavanjima u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige
Krešimir Novosel o dešavanjima u finalnoj seriji plej-ofa ABA ligefoto: Printscreen/Youtube/ABA liga j.t.d.

Iz Podgorice su se oglasili saopštenjem u kome traže da se poništi kompletna finalna serija, a tvrde i da su navijači koji su pre početka meča nasrnuli na igrače Budućnosti, i udarili nekoga od njih.

- Čuli smo to, rekli su nam iz Budućnosti, ali nisam video, niti se na snimcima to može detektovati. Kad se Budućnost povukla u svlačionicu, dogovarali smo se predsednik Dodik, Čabarkapa i ja, zajedno sa sudijama, da se utakmica nastavi. Dogovor je bio da se utakmica prekine ako se ponovo i najmanji incident. Obe ekipe su to čule, sudije su procenile da su stvoreni uslovi da se igra, postupili smo prema pravilima - poručio je Novosel.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.