MELOUN OČITAO LEKCIJU AMERIKANCIMA: Vreme je da konačno shvatite ko je Jokić! Ono što on radi se ne viđa često!
Nikola Jokić, Foto: AP

NBA

MELOUN OČITAO LEKCIJU AMERIKANCIMA: Vreme je da konačno shvatite ko je Jokić! Ono što on radi se ne viđa često!

Svima onima koji su i dalje sumnjičavi prema Srbinu, trener Denvera je zapušio usta

Objavljeno: 09:49h

Kada ga treba kritikovati, on to radi, a kada je fenomenalan, on je tu da ga hvali i da natrlja na nos svima koji udaraju po njegovom najboljem igraču i prvoj zvezdi.

Reč je o Majklu Melounu i našem Nikoli Jokiću i odnosu koji imaju, a u koji smo se uverili i na konferenciji posle nove pobede nad San Antonijom u plej-ofu.

Nagetsi su poveli sa 3:2 u seriji iskoristivši prednost domaćeg terena za ubedljivu pobedu, a Srbin je opet bio na granici tripl-dabla sa 16 poena, 11 skokova i 8 asistencija.

- Čujete kako svi pričaju o nekim drugim igračima, sa pravom. Liga je prepuna odličnih košarkaša. Ali, ono što Nikola Jokić radi u svom plej-of debiju ne dešava se često u istoriji ovog sporta. Evo, sada, skoro tripl-dabl. I one dve trojke na kraju (treće) četvrtine, koje su bile jako bitne - rekao je Meloun.

Potom je usledilo objašnjenje kako to "Džoker" oplemenjava i doprinosi igri ekipe iz Kolorada.

- On može da utiče na igru na toliko načina! Nadam se da će ova javnost koja prati plej-of, ovi ljudi koji gledaju na nacionalnoj televiziji naše utakmice konačno da kažu 'Čoveče, ovaj klinac Nikola Jokić je stvaran!'. Mi znamo to. Vreme je da i svi ostali to shvate.

Tokom cele ove sezone, pa i u plej-ofu, uočljiva je sjajna saradnja između srpskog centra i plejmejkera Džamala Mareja.

- Hemija koja postoji među nima je maltene romantična. Oni brinu jedan za drugog, oni vole jedan drugog. Igraju jedan za drugog. A kada je tako, mi smo najbolji što možemo da budemo - rekao je Meloun o njihovoj saradnji.

A imao je šta da kaže i Nikola.

- Rastemo, kao igrači, kao tim. I Džamal i ja doživljavamo košarku prilično strastveno. Tako da... kad god odigramo nešto baš dobro, to vam je samo odraz naših emocija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.