GAĐAO KAMERMANA I PROVOCIRAO DELIJE, PA NASTAVIO DA PLJUJE: Treba da ih bude sramota! Gađali su nas stolicama!
Noris Kol je rekao da je atmosfera bila neprihvatljiva, Foto: Starsport©

Ne popušta

GAĐAO KAMERMANA I PROVOCIRAO DELIJE, PA NASTAVIO DA PLJUJE: Treba da ih bude sramota! Gađali su nas stolicama!

Plejmejker Budućnosti očigledno je zaboravio da je i on svojim ponašanjem dodatno razbesneo navijače

Objavljeno:

Bivši NBA šampion Noris Kol nastavio je da pljuje po ABA ligi i da se žali na ponašanje navijača u Beogradu na majstorici finala plej-ofa.

Amerikanac iz Budućnosti je dao novi intervju, ovog puta za specijalizovani košarkaški sajt "Eurohoops" povodom svih dešavanja na utakmici, upadanja navijača na teren pred zagrevanje gostujućih igrača koji su se pod naletom toga povukli u svlačionicu.

- ABA ligu treba da bude sramota zbog ovoga što se dogodilo. Bacali su stolice na nas, čaše sa pićem, pljuvali su nas, bacali su petarde na nas i druge predmete. Njihovi navijači su trčali ka nama, ometali su nam zagrevanje, sve do trenutka kada smo morali da odemo sa terena. Totalno nebezbedno i neprihvatljivo - rekao je Kol.

On je odmah posle meča na Tviteru napisao da je atmosfera u Pioniru bila najgora i najneprofesionalnija u kojoj je ikada igrao, ali je zaboravio izgleda činjenicu da je tome i on doprineo gađajući odmah po izlasku na zagrevanje jednog od kamermana loptom.

- Pretili su nam da ćemo izgubiti službenim rezultatom ukoliko se ne vratimo na teren - smatra Kol da meč nije trebalo ni da se odigra u takvim uslovima.

Upitan o atmosferi u Podgorici i u Beogradu, s obzirom da se zna šta je rađeno igračima Zvezde u Crnoj Gori, američki plejmejker je rekao da se takve stvari nisu događale u "Morači".

- Navijači u Podgorici nisu trčali po terenu tokom zagrevanja. Nisu dodirnuli nijednog igrača. Nisu bacali stolice ili čaše za vodu na teren. ABA liga je tada iskontrolisala situaciju. U Beogradu to nisu uradili. U Podgorici se ne vandalizuje teren za igru - zaključio je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.