POSLE REPEŠE I BITADZE NAPUSTIO BUDUĆNOST: Ali možda opet bude igrao protiv Zvezde!
Goga Bitadze se vratio u Megu, Foto: aba-liga.com

Rastanak sa Gruzinom

POSLE REPEŠE I BITADZE NAPUSTIO BUDUĆNOST: Ali možda opet bude igrao protiv Zvezde!

Gruzijski košarkaš je nakon finala završio svoj boravak u Podgorici

Objavljeno:

Goga Bitadze se posle izgubljenog finala ABA lige protiv Crvene zvezde, vraća u redove Mega Bemaksa i mogao bi ponovo da zaigra protiv crveno-belih, ali tek u plej-ofu domaćeg prvenstva.

Gruzin koji se nije proslavio u finalnoj seriji po učinku i više je bio u centru pažnje zbog svog ružnog ponašanja i navlačenja gneva Zvezdinih navijača na sebe, bio je na pozajmici u Budućnosti samo do kraja regionalnog takmičenja.

U suprotnom pravcu, za Podgoricu, otići će Zoran Nikolić, koji je bio deo razmene između dva kluba kada je Bitadze odlazio na pozajmicu.

Takođe, Mega je pored Bitadzea kao pojačanja za Superligu dovela i Aleksu Zarića iz Vojvodine i Dalibora Ilića, talentovanog juniora iz Igokee.

Dvojac Mege Branislav Ratkovica i Filip Stanić će predstojeću Superligu igrati za OKK Beograd a Mega će za takmičenje licencirati i četvoricu juniora, i to Marka Brekića, Mihaila Mušikića, Stefana Agoča i Marka Andrića.

Mega je u KLS smeštena u grupu B sa Partizanom, Tamišem, Dinamikom, Novim Pazarom i Slobodom, dok su u grupi A: Crvena zvezda, FMP, Dunav, Zlatibor, OKK Beograd i Borac. Takmičenje počinje 26. aprila, a u plej-ofu idu po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.