ČOVIĆ TERA ODŽA IZ ZVEZDE? Možda me predsednik otera, pa ne zaigram u Evroligi - moram da budem dobar momak!
Sjajni Majkl Odžo, Foto: Starsport©

sjajno raspoloženje

ČOVIĆ TERA ODŽA IZ ZVEZDE? Možda me predsednik otera, pa ne zaigram u Evroligi - moram da budem dobar momak!

Urnebesni Majkl Odžo

Objavljeno: 18:14h

Košarkaši Crvene zvezde su novi vladari ABA lige!

U dramatičnoj finalnoj seriji, koja se prvi put igrala u pet mečeva, izabranici Milana Tomića su pokazali da imaju šampionski karakter i zasluženo se popeli na tron Jadrana.

Centar Zvezde Majkl Odžo je bio bitna figura u pohodu ka pehar, a definitvno je i jedan od najbitnijih ljudi za sjajnu atmosferu u svlačionici crveno-belih.

- Prelep, zaista prelep timski nastup. Moram da čestitam igračima Budućnosti, imali su odličnu sezonu. Imali su strašan ritam u Evroligi i Jadranskoj ligi i teško je održati nivo. Nije lako. Uspeli su da se plasiraju u finale i potvrde dobru sezonu, ali ovde se pravila razlika. Što se nas tiče, mnogo sam ponosan na ekipu. Čak i kada nije bilo dobro, ostali smo fokusirani i borili smo se zajedno kroz sve nevolje, izazove. Sada smo šampioni, to je sjajno - rekao je Odžo za Mozzart sport.

Nigerijac je bio presrećan posle osvojene titule u Reginalnoj ligi.

Osećaj je predivan. Pod jedan - dobio sam prsten. Pod dva - dobio sam pehar. Pod tri...(pokazuje na pivo i tompus prim. aut.). Sad me čekaju samo još ćevapi.

Crvena zvezda će sledeće sezone nastupati u Evroligi.

- Postaće ostvarenje snova. Još nisam zaigrao u Evroligi. A ko zna, možda će me predsednik sutra šutnuti iz kluba. Zato moram da budem dobar momak, kako bih ostao i igrao Evroligu naredne sezone rekao je Odžo sa osmehom na licu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.