BOGDANOV TRENER OPTUŽEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Namamio novnarku u hotel, pa je spopadao na krevetu!
Bogdan Bogdanović, Foto: EPA/CJ Gunther

skandal

BOGDANOV TRENER OPTUŽEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Namamio novnarku u hotel, pa je spopadao na krevetu!

Kako prenose američki mediji, Volton je pozvao novinarku da se sretnu u hotelu u kom je odseo, kako bi diskutovali o knjizi koju je pisala

Objavljeno:

Trener Sakramento Kingsa, Luk Volton, otpužen je za seksualno uznemiravanje novinarke Keli Tenant u hotelu u Santa Monici u Kaliforniji.

Kako prenose američki mediji, Volton je pozvao novinarku da se sretnu u hotelu u kom je odseo, kako bi diskutovali o knjizi koju je pisala.

Prema sudskim dokumentima, oni su imali poslovne odnose od ranije, a prema tužbi, Volton je prikovao za krevet, dodirivao i ljubio dok se ona opirala, prenosi TMZ. Navodi se da je na kraju pustio da ide, ali ju je usput još jednom agresivno uhvatio s leđa.

Luk Volton
Luk Volton foto: EPA

Volton je prošle nedelje otišao iz Lejkersa u Kingse, a klub iz Los Anđelesa se ekspresno oglasio.

- Ovaj navodni incident se dogodio pre nego što je Luk Volton preuzeo Lejkerse. Nikada pre, ili za vreme njegovog rada u klubu nije bilo prijava problema ili incidenta klubu. Da jeste, odmah bismo pokrenuli istragu i obavestili NBA - navode Lejkersi.

Sve se dogodilo kada je Volton radio Voriorsima kao asistent, a tamo je imao mandat do aprila 2016, kada je postao prvi trener Lejkersa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.