SIN OD OVOGA, SIN OD ONOGA: Nebojša Čović poimence nabrojao sve koji su pljuvali igrače Zvezde u Morači!
I ovu trojicu je identifikovao Nebojša Čović, Foto: Printscreen/Youtube/BALKAN PRENOS

Sve ih pobrojao

SIN OD OVOGA, SIN OD ONOGA: Nebojša Čović poimence nabrojao sve koji su pljuvali igrače Zvezde u Morači!

Predsednik Zvezde je istakao da je čak i policija u civilu tražila način da udari igrače Zvezde

Objavljeno: 12:26h

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, je posle skandalozne atmosfere u "Morači", posebno u onom trećem meču, naveo sve "napadače" na košarkaše Crvene zvezde, i to po imenu, pa i po funkciji.

Nakon što je javnost u regionu bila zgrožena ponašanjem sina crnogorskog ministra unutrašnjih poslova, Amara Nuhodžića, ubrzo je počelo da se sve više otkriva ko su ljudi iz prvih redova koji su se unosili u lice crveno-belim košarkašima na zagrevanju, pljuvali ih i brutalno vređali.

Čović je gostujući u jutarnjem programu na "B92" izneo i imena pojedinaca, pa čak i ko su, šta su i otkud oni tu.

- Takođe, policija u civilu koja je bila tu, koristila je svaku priliku da onako "mune" ponekog igrača. O kojim ljudima se radi: neverovatno je da Amar Nuhodžić, sin oca Mevludina Nuhodžića, ministra unutrašnjih dela Crne Gore predvodi celu tu grupu. Šta će onda policija da radi kad njegov sin radi te stvari - rekao je Čović, pa nastavio da nabraja:

- Sledeći među jurišnicima je Miroslav Miro Nedović, on je u crnom prsluku. Golubović Miloš, sin predsednika Privredne komore Crne Gore Vlastimira Golubovića, jednog od finansijera Budućnosti. Tu je Zoran Marković, sin vlasnika Lovćen osiguranja, taj napada Milenka Topića koji je toj istoj Budućnosti doneo dve ili tri titule, i Filipa Čovića, zamahuje nogom na njih. Nikola Kovačević u plavo-belom dresu, to je neki arhitekta. Aleksandar Mijailović Bemaks, finansijer Mege i tako dalje. Svi su identifikovani, za sve njih imamo podatke - rekao je Čović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.