ZAR SVI ČETNICI MORAJU DA PIŠU ĆIRILICOM? Javio se crnogorski novinar koji je prozivao Delije, ali je okrenuo ploču
Nebojša Šofranac, Foto: Printscreen

žao mu je

ZAR SVI ČETNICI MORAJU DA PIŠU ĆIRILICOM? Javio se crnogorski novinar koji je prozivao Delije, ali je okrenuo ploču

Nisam srbomrzac niti sam ikada bio, ali sam neke poruke namjerno ostavio da prenoće na profilu, da bi i drugi mogli da vide čega tu sve ima - napisao je Šofranac

Objavljeno: 11:04h

O finalu plej ofa ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti priča se u celom regionu, a podjednaku prašinu diglo je i pisanje na privatnom profilu novinara i komentatora RTCG, Nebojše Šofranca u kom se nalaze najgore i najprimitivnije poruke upućene prema srpskom narodu u Crnoj Gori.

Posebno je bila upečatljiva poruka "zar svi četnici moraju da pišu ćirilicom" u jednom od postova. Tim povodom, danas je Dušan Vujović,urednik i voditelj Urban radija, održao polučasovno uključenje sa Šofrancem u sklopu emisije "Asistencija".

Na ove prozivke, Šofranac je rekao:

"Neverovatna je činjenica da moj intervju od pre par dana za jedan portal niko nije preneo, a da se skrinšotuje i lažno plasiraju poruke sa mog profila. Ćirilica smeta, ona je kriva,...kako i kome ona može da bude kriva? Pola transparenata u "Morači" je na tom pismu, to je i moje prvo pismo iz škole,... Ja juče nisam ni bio aktivan na toj društvenoj mreži zbog silnih obaveza koje imamo pred ovaj meč broj četiri. Žao mi je što je sve dobilo drugačiju konotaciju i u "Morači" i u "Pioniru". Nisam srbomrzac niti sam ikada bio, ali sam neke poruke namjerno ostavio da prenoće na profilu, da bi i drugi mogli da vide čega tu sve ima."

Na pitanje ko je mogao da tako plasira lažne informacije, Nebojša je odgovorio:

"U našem Javnom servisu rade ljudi koji su tu došli kroz raznorazne političke krugove i samo na ovakav način pokušavaju da zadrže svoje poljuljane pozicije, spinovanjem stvarnosti. To je uzelo maha i u nekim prethodnim godinama, a sada sam ja bio odlična podloga da se ovako nešto "otvori" na drugi kolosek".

U svojoj, prepoznatljivoj prognozi, Nebojša očekuje da se pitanje pobednika reši u meču broj pet u "Pioniru".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.