NBA PROZIVKA: Šruder se rugao Lilardu u pobedi Tandera - ovaj mu zapušio usta posle meča! Boston blizu polufinala!
Detalj sa meča Oklahoma - Portland, Foto: AP

plej od nba

NBA PROZIVKA: Šruder se rugao Lilardu u pobedi Tandera - ovaj mu zapušio usta posle meča! Boston blizu polufinala!

Sjajna partija Vestbruka

Objavljeno:

Oklahoma Siti Tander slavio je kod kuće u trećem meču serije prvog kola plej-ofa Zapada protiv Portlanda 120:106 i na taj način smanjio na 2:1.

Tanderi su od sredine druge četvrtine potpuno preuzeli kontrolu igre i rezultata i od tada ne prepuštaju vođstvo. Najviše su imali +16 u trećoj četvrtini.

U timu Oklahome raspucao se Rasel Vestbruk koji je imao učinak od 33 poena uz 11 asistencija i pet skokova, dok je Pol Džordž postigao 22 poena uz po šest skokova i asistencija. Džerami Grant je postigao 18, a Denis Đroder 17 poena.

U timu Portlanda, najefikasniji je bio Demijan Lilarda sa 32 poena, uz šest asistencija i četiri skoka.

Zanimljiv detalj dogodio se pred kraj utakmice kada je Denis Šruder ismevao Lilarda imitirajući njegovo omiljeno radovanje posle pogodaka koji rešavaju mečeve, uporno i dugo, što je nasmejalo NBA zvezdu.

- Nije se tako ponašao u prve dve utakmice, mislim da je to bilo interesantno. Čekao je toliko dugo, do samog kraja, kada je već sve bilo rešeno - poručio je Lilard.

U trećoj utakmici prve runde Istoka Toronto je na gostovanju Orlando Medžiku vratila brejk pošto je slavio 98:93 i poveo prvi put u seriji 2:1.

Kod pobednika je briljirao Paskal Siakam sa dabl dabl učinkom od 30 poena i 11 skokova, a dabl dabl imali su i Kavai Lenard sa 16 poena i 10 skokova, kao i Kajl Lauri sa 12 poena i 10 asistencija. Na drugoj strani Terens Ros je bio najefikasniji sa 24 poena, dva više od Nikole Vučevića, koji je pri tom imao i 14 skokova, šest asistencija i tri blokade.

Košarkaši Bostona slavili su i u trećem susretu četvrtfinalne serije plej-ofa na Istoku protiv Indijane, 104:96 i sada im nedostaje još jedna pobeda kako bi se plasirali u polufinale.

Petorica košarkaša Bostona završili su susret sa dvocifrenim učinkom, a najefikasniji je bio Džejlin Braun sa 23 poena.

Kod Indijane, čak sedmorica su imali dvocifren učinak, a najbolji je bio Tajreke Evans sa 19 poena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.