NIKO NE ŽELI INCIDENTE, ZAR NE? Repeša srećan zbog velike pobede u Podgorici!
Jasmin Repeša, Foto: aba-liga.com

aba liga

NIKO NE ŽELI INCIDENTE, ZAR NE? Repeša srećan zbog velike pobede u Podgorici!

Velika utakmica je utakmica za velike igre. Iznenađenja su isključena, odlučiće hrabrost, odlučnost, agresivnost, čvrstina...

Objavljeno:

Košarkaši Budućnosti ostvarili su cilj i uspeli da pobede i u četvrtom meču. Vratili su seriju u Beograd, gde će se boriti za titulu šampiona ABA lige.

- Zvezda će sigurno biti mnogo bolja u Beogradu i mislim da joj pripada uloga favorita. Dostojan sam u stavovima. Žao mi je zbog svega što se dešavalo u prva dva meča, ali mi je isto tako bilo žao i zbog dešavanja u trećem duelu. U četvrtom je konačno sve bilo onako kako bi svi voleli. Dobra atmosfera, dobra utakmica, sjajno ponašanje igrača oba tima, utakmica bez incidenata. To je nešto što svi želimo, zar ne - upitao je Repeša i nastavio:

foto: EPA/Daniel Dal Zennaro

- Očekuje nas velika utakmica u Beogradu. Velika utakmica je utakmica za velike igre. Iznenađenja su isključena, odlučiće hrabrost, odlučnost, agresivnost, čvrstina. Objektivno, sjajna partija jednog pojedinca može da bude presudna. Primera radi, to su u četvrtom meču pokazali Kol i Džekson, mada čestitke zaslužuju svi momci jer su dali i poslednji atom snage na putu ka pobedi.

Trener Budućnosti se zatim osvrnuo i na dešavanja u četvrtom duelu:

- Imali smo uspona i padova. Nastojali smo da neutrališemo ofanzivni skok, nastojali smo da zaustavimo prodore i šut sa distance. Nije nam to polazilo za rukom sve do sredine treće deonice, kada smo uspeli da uhvatimo priključak, a zatim u neizvesnoj završnici da stignemo do pobede. Rekao bih zaslužene pobede.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.