BOBI RASTURIO NETSE, ALI SU BOBIJA RASTURILE SUDIJE: Velika noć za VELIKOG SRBINA! (VIDEO)
Boban Marjanović je oslonac u napadu Filadelfije, Foto: AP/Frank Franklin Li

nba plej of

BOBI RASTURIO NETSE, ALI SU BOBIJA RASTURILE SUDIJE: Velika noć za VELIKOG SRBINA! (VIDEO)

Boban je igrao samo 18 minuta, ali mu je učinak bio sjajan

Objavljeno: 06:51h

Kad je saopšteno da Džoel Embid neće igrati u 3. utakmici serije Filadelfija Seventisiksersa i Bruklin Netsa, svi su očekivali da će njegovo mestu u startnoj petorci zauzeti Boban Marjanović.

Ovo se nije desilo, zbog taktike trenera Breta Brauna, ali Boban je svakako odigrao sjajnu utakmicu i bio jedan od najzaslužnijih za ubedljivu pobedu File u Bruklinu (131:115) i vođstvo od 2:1 u seriji.

Srbin je bio dominantan pod oba koša, pogotovo u napadu, naravno, a Siksersi su, dok je on bio na terenu, bili u plusu od 18 poena.

Boban je za pomenutih 18 minuta šutirao 3-5 iz igre (trojke 0-1) i ubacio svih 8 slobodnih bacanja koja je šutirao. Zabeležio je i 8 skokova i po jednu asistenciju, ukradenu loptu i blokadu.

Ipak, lepo veče za Srbina pokvarile su sudije, koje su mu svirale svaki kontakt sa suparničkim igračima, pa je Bobi završio utakmicu na 7 minuta pre kraja, sa 6 faulova.

Ben Simons je bio najbolji u timu Filadelfije sa 31 poenom i 9 asistencija, dok je Tobajas Heris ubacio 29 poena, uz 16 skokova. Džej Džej Redik je ubacio 26 poena.

Džoel Embid na ovoj utakmici nije igrao zbog "nezalečenog levog kolena", a navijači Filadelfije čak spekulišu sa mogućnošću da njihova prva zvezda "odleži" još jednu utakmicu u Bruklinu i vrati se na teren u meču broj 5 u Filadelfiji.

U timu Bruklina DeAnđelo Rasel i Karis LeVert postigli su po 26 poena.

Evo i Bobanove partije:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.