JOKIĆA TUKLI, GURALI, ON JE SVE IZDRŽAO, ALI NIJE MOGAO SAM! Denver PORAŽEN u San Antoniju, Sparsi vode 2:1 (VIDEO)
Nikola Jokić će voditi grčevitu borbu za prolazak u 2. kolo plej ofa, Foto: AP/Eric Gay

nba plej of

JOKIĆA TUKLI, GURALI, ON JE SVE IZDRŽAO, ALI NIJE MOGAO SAM! Denver PORAŽEN u San Antoniju, Sparsi vode 2:1 (VIDEO)

Srbin je bio najbolji u svom timu

Objavljeno: 06:54h

Nikola Jokić je uradio sve što je mogao, ali sinoć nije imao podršku svojih saigrača, pa su Denver Nagetsi prilično ubedljivo (118:108) izgubili u 3. utakmici 1. kola NBA plej ofa, i sada San Antonio vodi sa 2:1 u ovoj seriji.

Srbin je i sinoć bio najbolji u svojoj ekipi, i za 32 minuta, uz šut 8-14 iz igre (3-6 trojke) i 3-4 sa linije slobodnih bacanja, zabeležio 22 poena, 8 skokova i 7 asistencija.

U nekoliko navrata, Jokić je bio grubo zaustavljan od strane igrača San Antonija, a u 3. četvrtini je dobio snažan udarac u nos.

Dobar je bio još jedino Malik Bizli, koji je sa klupe ubacio 20 poena, dok je Džamal Marej, koji je rešio prošlu utakmicu u Denveru, bio neprimetan, sa 6 poena.

Na drugoj strani, Nagetsi su uspeli da ograniče DeRozana na 25 poena i Oldridža na 18, ali potpuno ih je uništio Derik Vajt, koji je baš sinoć odigrao utakmicu karijere, i bio je nerešiv problem za bekove Denvera sa 36 poena i nestvarnih 15-21 iz igre.

Vajt je potpuno, a posebno u prvom poluvremenu, rasturio Džamala Mareja, osvetivši mu se za sve u utakmici broj 2, i uz gomilu poena uspeo da zabeleži i po 5 skokova i asistencija i 3 ukradene lopte.

U drugom je "štafetu" preuzeo DeRozan, koji je 21 od svojih 25 ubacio u 2. poluvremenu.

Sledeća utakmica igra se u subotu uveče, ponovo u San Antoniju, i može da bude odlučujuća u ovoj seriji, ako Sparsi ponove partiju od sinoć.

Evo partije Nikole Jokića:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.