TOMIĆ INDIREKTNO ISPROZIVAO REPEŠU: Ne bih da komentarišem kao što su neki,  videli ste šta se dešavalo u Morači!
Milan Tomić, Foto: Starsport©

pred četvrti duel

TOMIĆ INDIREKTNO ISPROZIVAO REPEŠU: Ne bih da komentarišem kao što su neki, videli ste šta se dešavalo u Morači!

Sigurno da ne treba da se obaziremo ni na kakve druge stvari, svi ste videli šta se dešavalo ovde. Ne bih da komentarišem neke druge stvari osim košarke, kao što su neke moje kolege to uradile posle utakmice u Beogradu - rekao je Tomić.

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde vode u finalnoj seriji 2:1, a u petak od 19 časova očekuje ih novi duel u Morači sa podgoričkom Budućnosti.

Trener srpskog šampiona Milan Tomić ističe da Zvezda mora da spreči kontranapad Budućnosti ukoliko želi da završi posao u glavnom gradu Crne Gore.

- Sigurno nas čeka teška utakmica. Nije dovoljno 25 minuta koliko smo imali koncentraciju u prošloj utakmici, već 40 minuta. Zadatke koje smo isplanirali u svlačionici i na sastancima moramo da sprovedemo na teren. Jedno je sigurno u analizi prve utakmice - moramo da sprečimo kontranapad Budućnosti, tu su napravili veliku prednost. Jedan od faktora je bio i Koti Klark, moramo bolje da odigramo u odbrani. Što se tiče napada, od početka sezone govorim, u ovakvim, finalnim utakmicama moraš da budeš dobar u oba pravca da bi pobedio - rekao je Tomić.

On smatra da crveno-beli smatra da je u prošlom meču Zvezda zakazala u napdau i da je to jedan od razloga poraza u trećoj utakmici finalne serije ABA lige.

- U analizi treće i četvrte četvrtine napad je bio dosta loš, ne toliko odbrana, ali napad. Moramo da budemo pametniji, da imamo veću brzinu u protoku lopte, da imamo bolje šuteve, a to je što nam daje protivnik.

Strateg Crvene zvezde nije želeo da komentariše incidente koji su se dogodil u Morači, kao što je to uradio njegov kolega Jasmin Repeša nakon utakmica u Beogradu

- U finalnim utakmicama je teško znati šta će presuditi. Moramo da budemo koncentrisano samo na košarku i da se bavimo ovim lepim sportom. Ekipa je spremna, vodimo 2:1, u ovom trenutku ne treba da razmišljamo o porazu, da spremimo dobro utakmicu i da završimo finalnu seriju u Podgorici. Sigurno da ne treba da se obaziremo ni na kakve druge stvari, svi ste videli šta se dešavalo ovde. Ne bih da komentarišem neke druge stvari osim košarke, kao što su neke moje kolege to uradile posle utakmice u Beogradu - završio je Tomić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.