NE VERUJTE SVOJIM OČIMA, NEGO MENI: Sin crnogorskog ministra se ovako pravda za pljuvanje igrača Zvezde!
Foto: Printscreem/Vjesti.me

JAVIO SE

NE VERUJTE SVOJIM OČIMA, NEGO MENI: Sin crnogorskog ministra se ovako pravda za pljuvanje igrača Zvezde!

On je na Instagramu napisao kako je samo strasno i srčano navijao za svoj klub. Takođe se izvinio ako je nekog uvredio svojim postupkom.

Objavljeno: 17:44h

Sin ministra policije Crne Gore Mevludina Nuhodžića, Amar, oglasio se posle pojave skandalozonog snimka u kojem pljuje košarkaše Zvezde.

On je na Instagramu napisao kako nije uopšte pljuvao košarkaše Zvezde već da je samo strasno i srčano navijao za svoj klub. Takođe se izvinio ako je nekog uvredio svojim postupkom.

- Na osnovu sramnih prozivki po raznim portalima, osećam se dužan da demantujem gnusne laži da sam PLJUVAO igrače Zvezde. Istina je da sam uvek na stolicama do tunela i da svaku utakmicu bodrim klub strastveno i emotivno kao i poslednji put, ali isto tako ne mogu da ostanem imun na uvrede i komentare bez osnova, jer niti mi kućno vaspitanje dozvoljava, niti bih ikad, kao bivši sportista takav ispad sebi dozvolio. Ukoliko se neko našao uvređen, upućujem mojhe iskreno sportsko izvinjenje. A da navijam i da ću navijati za svoj klub, to uvek, ali sportski, kao i do sada - napisao je Amar Nuhodžić.

Amar Nuhodžić se oglasio na Instagramu
Amar Nuhodžić se oglasio na Instagramu foto: Printscreen/Instagram

Na snimku koji se proširio društvenim mrežama vidi se kako Amar Nuhodžić (u plavoj majici) ulazi na teren dok se košarkaši Zvezde zagrevaju i pljuje ih. On je prvo u lice pljunuo Filipa Čovića, a zatim nastavio da šeta po terenu i redom pljuje goste iz Beograda. Niko od organa zaduženih za red i bezbednost nije reagovao, pa se Amar nesmetano šetao po parketu. To je bio samo jedan od niza incidenata i napada na crveno-bele tokom jučerašnje utakmice.

Budućnost je savladala Zvezdu u trećem meču finalne serije plej-ofa ABA lige 80:72 i obezbedila četvrti duel, koji je na programu u petak u 19 sati, takođe u "Morači".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.