SLAVNI JUNAK ČOVINJO SE TRESE U HOTELU: Crnogorski novinar hvali fenomenalno navijanje Varvara?! Pa opleo po Čoviću
Nebojša Šofranac je napao predsednika Zvezde, Foto: Beta/Branislav Božić

Samo je on to video

SLAVNI JUNAK ČOVINJO SE TRESE U HOTELU: Crnogorski novinar hvali fenomenalno navijanje Varvara?! Pa opleo po Čoviću

Očigledno da on nije bio na istoj utakmici u "Morači"

Objavljeno:

Jedan od najpoznatijih sportskih novinara iz Crne Gore, Nebojša Šofranac, koji je posle mečeva u Beogradu podržao reči trenera Budućnosti Jasmina Repeše da je u "Pioniru" vladala atmosfera linča i da takva mržnja nije viđena ni tokom ratova devedesetih godina, sada je istakao da je atmosfera u "Morači" bila "bolja od fenomenalne".

Izgleda da naš kolega iz Podgorice nije baš najbolje video kada su navijači Budućnosti pre početka meča loptom gađali Majkla Odža, uletali na teren i pljuvali u lice košarkaše Zvezde, pokušali fizički da ih napadnu na klupi, gađali metalnim tiplovima, ekserima i šrafovima.

Šofranac je na svom Fejsbuk nalogu poručio da je u stvari navijanje bilo fenomenalno, a nije propustio priliku ni da prozove predsednika crveno-belih Nebojšu Čovića.

- Dranje smo najavili, dranje je i bilo! Fenomenalno navijanje smo najavili, bilo je još bolje od toga! Dok Podgorica slavi naš junak Čovinjo zatvoren ostao da se trese u hotelu Podgorica,sigurno jer je pošteno sve radio! Sledeća misija - čišćenje četnika i svih fašisoidnih formi sa mog profila,ovo vam neće bit prostor za vaš prostakluk, bes i bedni vokabular! Vidim da je bilo 289 komentara,e sad će svi u smeće nepročitani - napisao je Šofranac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.