NIJE BIO NAPAD NA IGRAČE, NEGO NA DELIJE IZ BIJELOG POLJA: Crnogorski mediji o pokušaju linča košarkaša Zvezde!
Varvari su pokušali da prebiju "uljeze" u Morači, Foto: Printscreen/Youtube/Ana Gajevic

Policija je intervenisala

NIJE BIO NAPAD NA IGRAČE, NEGO NA DELIJE IZ BIJELOG POLJA: Crnogorski mediji o pokušaju linča košarkaša Zvezde!

Reč je o napadu na dvojicu navijača crveno-belih koji su uspeli da se ušunjaju u halu

Objavljeno:

Crnogorski mediji javljaju da na pauzi između prve i druge četvrtine treće utakmice finala plej-ofa ABA lige nije bio pokušan fizički napad na košarkaše i stručni štab Crvene zvezde.

U incidentnoj atmosferi koja je na momente delovala kao tortura nad gostujućom delegacijom, dogodio se skandalozni eksces kada su igrači, stručni štab i ostali članovi tima crveno-belih morali da pobegnu ka sredini terena sa svoje klupe jer se grupa Varvara zaletela prema njihovoj klupi.

Kako javljaju Vijesti i drugi podgorički mediji, ipak to nije bio pokušaj okršaja sa gostima, već sa dvojicom "uljeza", kako se navodi reč je o navijačima Zvezde iz Bijelog Polja koji su uspeli da se ušunjaju u halu, što se može i zaključiti na ovom snimku.

Njih su sa tribina "provalili" da navijaju za gostujući tim i zaleteli se da ih prebiju.

- Igrači Zvezde su gađani raznim predmetima, a najgori detalj se dogodio u pauzi između prve i druge četvrtine. Varvari su se zaleteli ka jednom gledaocu, koga su provalili da navija za goste. Krenuli su da ga jure. Posle desetak sekundi se isčupao, ali tu nije bio kraj, jer ga je nekoliko gledalaca iz partera udarilo dok je u pratnji policajaca u civilu izlazio iz dvorane. „Uljez na tribinama bio je navijač Crvene zvezde iz Bijelog Polja - napisao je izveštač "Vijesti".

Isto to su objavili i portali Mondo.me i CDM.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.