BRANKO LAZIĆ ZAPUŠIO USTA CRNOGORCIMA: Atmosfera je bila odlična! Ne razumem koga su hteli da linčuju u Beogradu!
Branko Lazić je gospodski odgovorio na pitanje, Foto: Printscreen/Youtube/Budućnost VOLI

Kapiten gospodski i šmekerski

BRANKO LAZIĆ ZAPUŠIO USTA CRNOGORCIMA: Atmosfera je bila odlična! Ne razumem koga su hteli da linčuju u Beogradu!

Kapiten Zvezde se osvrnuo na atmosferu u Morači i u Pioniru

Objavljeno:

Crvena zvezda je ispustila prvu meč loptu za osvajanje ABA lige i plasman u Evroligu posle očajne igre u drugom poluvremenu u Podgorici i poraza od Budućnosti u finalnoj seriji.

Crveno-beli su posle fantastičnog prvog poluvremena se potpuno raspali u drugom delu meča, pogotovo u trećoj četvrtini kada su postigli samo 8 poena.

- Čestike Budućnosti na pobedi. Što se tiče naše igre, samo smo u prvih dvadeset minuta uspeli da prikažemo ono što smo hteli. U drugom poluvremenu smo pali. Nismo zadržali koncentraciju, ali ništa nije gotovo, serija se produžava. Iskoristićemo slobodan dan za odmor i analizu, pa da pokušamo u petak da završimo seriju - rekao je posle meča Branko Lazić.

Prethodnih dana posle mečeva u Beogradu, ljudi iz Budućnosti i crnogorski mediji su isticali da je u Pioniru vladala atmosfera linča što je bila glavna tema u medijima.

Pakao su priredili i navijači Budućnosti igračima Zvezde i pre početka i tokom utakmice, gađali su ih svim i svačim, pa čak i ekserima, pljuvali su ih uz na momente i brutalna vređanja.

Upitan da prokometariše to, kao i da pojasni da li je bilo nekog koškanja u tunelu, Branko Lazić je gospodski i sportski poručio da je svakom igraču uživanje da igra u ovakvoj atmosferi.

- Atmosfera je bila odlična, mislim da svaki igrač voli da igra u ovakvoj atmosferi - rekao je Lazić i dobio aplauz okupljenih u press sali, da bi potom dodao:

- Ne razumem tu konstataciju da je u Beogradu bio linč? Linč koga?! Čega?! Mislim da je manje predmeta uletelo na teren u Beogradu, ali neću da ulazim u diskusiju o tome. Atmosfera je bila odlična, nikakvih problema u tunelu nije bilo - zaključio je kapiten Zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.