JOKIĆU, PA POGLEDAJ JE, NE UJEDA! Lepotica intervjuisala Nikolu na terenu posle pobede, a on zeva okolo!
Nikola Jokić se trudio da ne gleda prema atraktivnoj novinarki, Foto: Printscreen/Twitter/@nuggets

Stidljivi Srbin

JOKIĆU, PA POGLEDAJ JE, NE UJEDA! Lepotica intervjuisala Nikolu na terenu posle pobede, a on zeva okolo!

Pomalo je bio "stidljiv" srpski košarkaš koji je bio blizu novog tripl-dabla

Objavljeno: 08:37h

Na ivici provalije bili su košarkaši Denvera u drugom meču 1. runde plej-ofa protiv San Antonija i umalo su potpuno izgubili prednost domaćeg terena ali su se izvukli.

Gubili su čak 19 razlike u jednom momentu da bi furioznim drugim poluvremenom predvođeni našim Nikolom Jokićem i Džamalom Marejom napravili veliki preokret i stigli do izjednačenja u seriji.

Nikola Jokić je bio blizu tripl-dabla i u drugom plej-of meču u karijeri
Nikola Jokić je bio blizu tripl-dabla i u drugom plej-of meču u karijerifoto: AP

Srbin je umalo ostvario tripl-dabl i u drugom meču u karijeri u plej-of, a posle meča je bio raspoložen da da na terenu intervju atraktivnoj novinarki, koju kao da nije smeo da pogleda.

- Nismo odustali. Trener je rekao da smo mi tim koji nikad ne odustaje i to je istina. Izgubili smo prvu utakmicu, sada gubili sa 19 poena razlike, ima mnogo izgovora, ali nismo se predali. Ima nešto u ovom timu, imamo srce, nećemo dozvoliti da izgubimo tako lako - odgovarao je profesionalno Jokić na pitanja, trudeći se da mu zgodna plavuša ne privuče pažnju.

On se osvrnuo i na fantastično partiju saigrača Mareja, koji je kao i on bio na meti kritika posle poraza u prvom susretu sa Sparsima.

- Nije šutirao dobro u prvom poluvremenu, ali izuzetno je opasan kada ga krene. Uradio je to mnogo puta ove sezone, verujemo mu, nezaustavljiv je kada uđe u seriju. Sjajan je osećaj pobediti teškog protivnika. Sada imamo dve utakmice u gostima, nadam se da ćemo uspeti da napravimo nešto. Ova pobeda je generalno olakšanje, mi smo mladi, a oni su iskusni i imaju mnogo dobrih igrača. Bili smo malo zbunjeni u početku.

Na kraju se zahvalio i fantastičnim navijačima.

- Hvala vam svima! Ljudi volim vas!

Naredna dva meča u seriji Nagetsi će gostovati u Teksasu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.