BOBINATOR POKIDAO MREŽICE: Srbin SJAJAN u ubedljivoj pobedi Filadelfije protiv Bruklina! (VIDEO)
Boban Marjanović igra odlično, Foto: AP/Chris Szagola

nba plej of

BOBINATOR POKIDAO MREŽICE: Srbin SJAJAN u ubedljivoj pobedi Filadelfije protiv Bruklina! (VIDEO)

Srbin je igrao odlično

Objavljeno:

Boban Marjanović koristi svoju šansu: pošto je Džoel Embid na ograničenim minutima, Srbin je u prvom poluvremenu u ubedljivoj pobedi Filadelfije nad Bruklinom (145:123) bio ključni igrač svog tima, i jedan je od razloga što su se Siksersi žestoko osvetili Netsima za poraz od pre par dana.

Bobinator nije igrao mnogo na ovoj utakmici, svega 18 minuta, ali je za to vreme ostvario impresivnih 16 poena i 8 skokova (šut iz igre 8-14).

Najbolji na terenu za Sikserse bio je Ben Simons, koji je zabeležio tripl dabl (18 poena, 12 asistencija i 10 skokova), Embid je imao 23 poena i 10 skokova, Tobajas Heris 19 poena, a Džej Džej Redik 17.

Kod Netsa, najbolji je bio Spenser Dinvidi sa 19 poena.

Boban je skoro sve svoje poene postigao šutirajući sa distance, što je posebno oduševljavalo legendu NBA i Filadelfije Dikembea Mutomboa, koji je utakmicu posmatrao zajedno sa još jednom legendom Filadelfije, Alenom Ajversonom.

Loše vesti u dobrim vestima za navijače Filadelfije je priznanje Embida, njihovog glavnog igrača, da igra sa mnogo bolova u kolenu:

- Kad sam na terenu, samo zaboravim na bol i pokušavam da uradim prave stvari - rekao je, i zabrinuo sve koji žele da Fila ide do kraja.

Boban je, inače, 14 od svojih 16 poena postigao u prvom poluvremenu, i potpuno zamenio Embida, koji se vratio u 3. četvrtini i tada "oduvao" Netse.

Pogledajte Bobanovu partiju:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.