MIŠKO RAŽNATOVIĆ UZBUDIO SRPSKE NAVIJAČE: Pozitivne vibracije oko Jokićevog igranja za reprezentaciju!
Miško Ražnatović, Foto: Saša Pavlić Koky

lepo

MIŠKO RAŽNATOVIĆ UZBUDIO SRPSKE NAVIJAČE: Pozitivne vibracije oko Jokićevog igranja za reprezentaciju!

Naš portal je već najavio da će košarkaš Denvera igrati za Orlove

Objavljeno:

Najpoznatiji košarkaški menadžer u Evropi Miško Ražnatović kazao je na današnjem predavanju na Ekonomskom fakultetu da su šanse da Nikola Jokić zaigra za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kini velike.

Pitanje koje sve i dalje muči - da li će centar Denver Nagetsa obući dres Srbije na smotri najbolji reprezentacija sveta.

– Više puta sam rekao da zaista nismo pričali o tome. Dogovor je bio da sednemo kada se završi sezona, ali njegova sezona traje duže nego što smo mislili, jer su prvi put zaigrali u plej-ofu – rekao je Ražnatović.

Konkretna informacija, za sada, ne postoji, ali Ražnatović ističe da su izgledi za takav scenario vrlo mogući.

– Generalno su pozitivne vibracije, ali svaki put kada je tako, pojavi se vest dana da će Jokić igrati, pa ja onda dobijam čestitke… Stvarno ne znam u ovom trenutku, ali iskreno rečeno, retko kad sam se osetio tako dobro kao 2002. godine kada je Gurović dao trojke u Indijanopolisu – kazao je Ražnatović.

Sve veće šanse da Jokić zaigra za Srbiju
Sve veće šanse da Jokić zaigra za Srbijufoto: Dado Đilas

Prema njegovim rečima, Nikola Jokić će se odazvati pozivu selektora Đorđevića ukoliko se za to stvore i najmanji uslovi.

– Zaista želim da se to desi. Ako bude bilo imalo šanse za to, to će se desiti. A, ako on bude igrao, verujem da možemo da pobedimo Amerikance – istakao je Ražnatović.

Denver se posle dugo vremena nalazi u plej-ofu NBA lige, a velike zasluge za to idu upravo Jokiću.

– Igrao je i malo preko plana, malo su ispali iz forme u poslednjih mesec dana, ali su uz malo sreće izborili poziciju broj dva na tabeli Zapada. Ipak, igraju protiv dobre ekipe, San Antonija i posle prvog poraza kod kuće jako je moguće da ne nastave plej-of – prokomentarisao je Ražnatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.