CRNOGORSKI MEDIJI ISPLJUVALI BUDUĆNOST: Tresu vam se ruke od Delija, preplašeni ste, a Zvezda nema milosti!
Jasmin Repeša i klupa Budućnosti, Foto: Starsport©

udarili

CRNOGORSKI MEDIJI ISPLJUVALI BUDUĆNOST: Tresu vam se ruke od Delija, preplašeni ste, a Zvezda nema milosti!

Osim u prvom poluvremenu prve utakmice, nije delovalo kao da su ova dva meča finalna zbog apsolutne dominacije košarkaša Crvene zvezde

Objavljeno:

Crveno-beli su demolirali Budućnost u Pioniru rezultatom 107:69 i tako poveli sa 2:0 u seriji. Osim u prvom poluvremenu prve utakmice, nije delovalo kao da su ova dva meča finalna zbog apsolutne dominacije košarkaša Crvene zvezde. Večeras su besprekorno šutirali, što im je omogućilo ubedljiv trijumf protiv branioca trofeja.

Najefikasniji pojedinac u redovima Zvezde bio je Stratos Perperoglu sa 17 poena, dok je Kej-Si Rivers dodao poen manje. U Budućnosti su se istakli Bel i Barović sa po 10 poena.

Crnogorski mediji su iskritikovali igru podgoričkog tima, pa su Vijesti u svom tekstu navele sledeće:

- Tim Jasmina Repeše je u atmosferi linča bio preplašen, najiskusnijim igračima su se ruke tresle od povika i pljuvanja sa tribina, zbog čega je sada na korak od gubitka titule. Zvezda se ovog puta nije smilovala kao u poslednja dva meča pred svojim vatrenim navijačima, kada je dozvolila Partizanu da sa 34 smanji na 21 razlike, odnosno Budućnosti da sa osam poslednjih poena izgubi 91:72, već je igrala i dalje. Do 40 poena prednosti je stigla već u 37. minutu (103:63) trojkom igrača sa kraja klupe, Nemanje Nenadića, a na kraju je Budućnost izjednačila rekordan poraz ove sezone, jer je od Anadolu Efesa u Evroligi izgubila 106:68 - napisao je izveštač Vijesti iz dvorane Pionir.

Detalj sa meča iz Pionira
Detalj sa meča iz Pionira foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.