TOMIĆ SE SETIO PARTIZANA POSLE POBEDE NAD BUDUĆNOSTI: Moramo još jače u Podgorici!
Milan Tomić, Foto: Starsport©

finale aba lige

TOMIĆ SE SETIO PARTIZANA POSLE POBEDE NAD BUDUĆNOSTI: Moramo još jače u Podgorici!

Moramo sada još jače da odigramo u Podgorici i da se još bolje spremimo i da idemo na pobedu tamo – rekao je strateg crveno-belih

Objavljeno: 21:54h

Strateg Crvene zvezde Milan Tomić bio je smiren posle ubedljive pobede svog tima u današnjoj utakmici sa Budućnosti i istakao da moraju odigrati još jače u Podgorici.

Nije mnogo puta viđena ovako ubedljiva pobeda u finalnoj seriji regionalnog šampionata. Crvena zvezda je deklasirala Budućnost i došla do meč lopte pred put u Podgoricu.

Tomić je istakao da je Zvezdi potreban još jedan korak ka tituli, ali da za to moraju odigrati još jače nego u prethodnim mečevima.

– Napravili smo drugi korak, a jasno je da treba da napravimo tri pobede da bismo osvojili ABA ligu. Moramo sada još jače da odigramo u Podgorici i da se još bolje spremimo i da idemo na pobedu tamo – rekao je Tomić za TV ,,Arena sport“.

Budućnost je veoma dobar domaćin ove sezone i tamo su padali i CSKA i Real Madrid u Evroligi. Ipak, Tomić zna kako da se ekipa pripremi za ,,Moraču“.

– Već smo igrali protiv Partizana u paklenoj atmosferi, tako da moj tim zna da igra u takvoj atmosferi, te je košarka u prvom planu – završio je Tomić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.