ŠOK KOM SE NISMO NADALI! Siksersi nokautirani u svojoj kući! Bobi se kidao, ali on i Batler nisu mogli sami!
Boban Marjanović je odigrao odličan meč, Foto: AP

NBA, plej-of

ŠOK KOM SE NISMO NADALI! Siksersi nokautirani u svojoj kući! Bobi se kidao, ali on i Batler nisu mogli sami!

Bruklin je priredio senzaciju odmah na početku doigravanja

Objavljeno: 23:30h

Počeo je NBA plej-of i odmah imamo prvi veliki šok! Filadelfija je ispustila prednost domaćeg terena, pošto je odmah u svojoj hali doživela poraz od Bruklina 111:102.

Apsolutno zasluženo su slavili Netsi u ovom susretu jer su već u prvoj četvtrtini stekli dvocifrenu prednost koju su uspeli da sačuvaju do samog kraja.

Siksersi su imali problem pre meča jer se nije znalo da li će najbolji igrač ekipe Džoel Embid moći da nastupi zbog povrede kolena, ali se na kraju ipak našao na parketu.

Međutim, posle očajnog otvaranja meča nije mnogo igrao što je uvelo našeg Bobana Marjanovića u utakmicu i koji je uz Džimija Batlera bio jedan od najzaslužnijih što je Fila bila u igri za pobedu sve do finiša treće četvrtine.

Njih dvojica su držali ekipu u igri sa jednocifrenim zaostatkom, ali je potom vraćen Embid na parket i Bruklin je preko Rasela, Dinvidija i Leverta opet otišao u dvocifrenu prednost koju nije ispustio više nijednog momenta.

Sami time su Netsi stigli do brejka i vođstva od 1:0 u seriji.

Boban Marjanović je za 15 minuta na parketu postigao 13 poena uz šut iz igre 5/7 i jedno promašeno slobodno bacanje od 4. Na sve to je dodao i 4 asistencije, 3 skoka, i po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Pored njega glavni igrač je bio Džimi Batler sa 36 poena i 9 skokova, dok je Embid uspeo da dođe do učinka od 22 poena i 15 uhvaćenih lopti.

Ipak, sve to je bilo nedovoljno kada su na drugoj strani pogađali pominjani Rasel (26), Levert (23) i Dinvidi (18), a uz to su imali još trojicu igrača sa dvocifrenim učinkom, a u Filadelfiji niko više.

NBA plej-of, 1. runda:

Filadelfija - Bruklin 102:111 (0:1 u seriji) Toronto - Orlando Golden Stejt - LA Klipers Denver - San Antonio

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.