JEDAN JE CRNOGORAC, DRUGOM SU PODVODILI PROSTITUTKU: Da li je moguće da baš oni sude Zvezdi protiv Budućnosti?
Detalj sa prvog meča Crvene zvezda - Budućnost, Foto: KK Crvena zvezda

AUUUU

JEDAN JE CRNOGORAC, DRUGOM SU PODVODILI PROSTITUTKU: Da li je moguće da baš oni sude Zvezdi protiv Budućnosti?

U nedelju je u dvorani "Aleksandar Nikolić" u 19 časova na programu drugi duel

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde u petak su pobedili Budućnost u prvom meču finalne serije ABA lige.

U nedelju je u dvorani "Aleksandar Nikolić" u 19 časova na programu drugi duel, ali se postavlja pitanje regularnosti imajući u vidu izbor sudija. Pravdu će deliti Slovenac Davor Javor, Hrvat Sreten Radović i Crnogorac Miloš Koljenšić. Nije zabranjeno da Crnogorac sudi timovima iz svoje zemlje, ali bi problem mogao da predstavlja hrvatski arbitar.

Sudija Sreten Radović je poznat po tome što mu je Budućnost pre osam godina podvodila prostitutku. To je na suđenju u Višem sudu u Podgorici 2011. godine priznao tadašnji operativac Budućnosti Tihomir Vučinić. Pre osam godina, kako pišu crnogorske “Vijesti”, na Višem sudu u Podgorici pojavio se snimak razgovora Vučinića kako kod izvesnog Dejana Popovića naručuje devojke. Dve su bile za jednu rukomentu delegaciju, a jedna od njih, rekao je Vučinić na suđenju, bila je namenjena hrvatskom međunarodnom košarkaškom sudiji Sretenu Radoviću, sudiji u NLB ligi.

Sreten Radović
Sreten Radovićfoto: Nebojša Mandić

Pred specijalnim većem sudije Valentine Pavličić u Višem sudu u Podgorici, na suđenju optuženima za zločinačko udruživanje, trgovinu ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije, Tihomir Vučinić nije negirao razgovor sa Popovićem, ali je tvrdio da ga ne poznaje.

Nemoj da ih šalješ ako nisu dobre pi*ke, a te što su malo lošije odmah šalji za njih. Pošalji ih odmah za ovu rukometnu delegaciju, jer me udavi čovek – čuje se na sminku razgovora.

Kako pišu "Vijesti", na sudu je Vučinić rekao da nije naručivoa devojke za sebe, da su dve bile za rukoemtnu delegaciju, a jedna za sudiju Sretena Radovića kao i da ne zna šta su radili, ali da ne isključuje ni mogućnost pružanja seksualnih usluga. Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija Crvene zvezde na terenu u nedelju na izbor sudija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.