KALINIĆ SASLUŠAN U POLICIJI: Poznato je šta je glumac ispričao o tuči na derbiju zbog mesta u VIP fotelji!
Milan Kalinić je saslušan u policiji zbog tuče na derbiju, Foto: Printscreen/Instagram/VladanTegeltija

Posle podnošenja prijave

KALINIĆ SASLUŠAN U POLICIJI: Poznato je šta je glumac ispričao o tuči na derbiju zbog mesta u VIP fotelji!

Njemu i Krkoviću preti od 3 meseca do 5 godina zatvora zbog nasilničkog ponašanja na sportskim događajima i priredbama

Objavljeno:

Milan Kalinić je saslušan u policiji zbog tuče sa Daliborom Dadom Krkovićem na trećoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Partizana.

Poznati glumac i voditelj se potukao sa drugim navijačem zbog mesta u VIP delu hale "Aleksandar Nikolić" pred sam početak utakmice i zbog toga će protiv njih biti podignuta krivična prijava za nasilničko ponašanje na sportskim događajima i priredbama.

Dragan Šutanovac je smirivao razjarenog Kalinića
Dragan Šutanovac je smirivao razjarenog Kalinićafoto: Starsport©

- Izbila je svađa oko fotelje koja je bila namenjena za mene i glumca Acu Radojičića, a na kojoj je sedeo Krković. Krković je u jednom trenutku ustao i krenuo da udara mog prijatelja Marka Pavlovića, koji je inače direktor marketinga Crvene zvezde, zbog čega sam se ja umešao u sukob. Udario sam ga nekoliko puta samo kako bih odbranio prijatelja - navodno je Kalinić izjavio na saslušanju u policiji, a prenose beogradski mediji.

Njih dvojica su potukli zato što je Krković seo na mesto koje je bilo namenjeno za Kalinića i njegovog kolegu Acu Radojičića, a prema tvrdnji glumca on je najpre napao njegovog prijatelja i direktora marketinga Zvezde Marka Pavlovića, a Kalinić je tada skočio u njegovu zaštitu.

Kasnije su se obojica javno putem medija izvinili jedan drugom i celokupnoj javnosti pravdajući se da su podlegli tenziji i nervozi, a uz to su pokušali i da ublaže incident ponavljajući da nije bilo to baš tako žestoko kao što smo svi mogli da vidimo.

Zbog toga njima dvojici preti zatvorska kazna u trajanju od tri meseca do 5 godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.