DA LI JE OVO BIO KUKAVIČKI POTEZ?! Medžik Džonson podneo ostavku pred novinarima, a da nije obavestio vlasnicu!
Medžik Džonson je podneo ostavku u Lejkersima, Foto: AP

Ugasila se magija

DA LI JE OVO BIO KUKAVIČKI POTEZ?! Medžik Džonson podneo ostavku pred novinarima, a da nije obavestio vlasnicu!

Lejkersi će uz novu rekonstrukciju tima morati da potraže i čoveka koji će biti zadužen da je izvede

Objavljeno: 14:46h

Magije nije bilo u Los Anđelesu poslednjih godina i ona je i zvanično nestala! Irvin Medžik Džonson, legenda Lejkersa, podneo je ostavku na mesto predsednika košarkaških operacija.

Dve godine je proveo na toj poziciji i nije uspeo u svojoj misiji, ali pamtiće se način na koji je rešio da okonča svoj boravak na funkciji.

Nakon poslednje utakmice u sezoni i poraza od Portlanda, Medžik je izašao pred novinare i poručio da podnosi ostavku, a o tome nije uopšte obavestio vlasnicu kluba Džini Bas, tačnije ona ima većinski paket akcija u klubu.

Medžik Džonson je to prvo saopštio novinarima
Medžik Džonson je to prvo saopštio novinarimafoto: AP

- Teška odluka. Plakao sam pre nego što sam došao ovde. Mislim da ću i sada da zaplačem... Teško je kada volite neki klub kao što ja volim Lejkerse. Teško je i kada volite neku osobu kao što ja volim Džini. Ne želim da je razočaram. Biću tu kada god joj budem potreban. Neće mi biti lako da joj sada sve ovo saopštim - rekao je Džonson.

Lejkersi su imali još jednu razočaravajuću sezonu iako su prošlog leta se pojačali Lebronom Džejmsom, ali čak ni on nije uspeo da pokrene tim sa mrtve tačke.

Medžik Džonson nije o svojoj ostavci obavestio vlasnicu kluba
Medžik Džonson nije o svojoj ostavci obavestio vlasnicu klubafoto: AP

- Želim da radim zabavne stvari i da budem zabavna osoba, onaj čovek kakav sam nekad bio, pre ovog posla - odgovorio je Medžik na pitanje o tome šta će sada raditi.

On je živa legenda "jezerdžija" s kojima je osvojio 10 šampionskih prstenova, ali nažalost njegova funkcionerska karijera je bila totalno suprotna od igračke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.