NEBOJŠA ČOVIĆ O TUČI NA DERBIJU: To je ružno i osuđujem, ali nije bilo propusta u organizaciji!
Nebojša Čović, Foto: Stefan Jokić

NJEGOVO MIŠLJENJE

NEBOJŠA ČOVIĆ O TUČI NA DERBIJU: To je ružno i osuđujem, ali nije bilo propusta u organizaciji!

U fizički sukob sa jednim navijačem crveno-belih ušao je glumac i voditelj Milan Kalinić

Objavljeno: 14:55h

Burno je bilo u majstorici polufinala ABA lige u kome su se sastali Crvena zvezda i Partizan.

Osim na terenu, varnice su sevale i na tribinama. U fizički sukob sa jednim navijačem crveno-belih ušao je glumac i voditelj Milan Kalinić. Incident se dogodio pred početak duela u hali "Aleksandar Nikolić" i to zbog mesta u VIP loži.

Svedok događaja je bio političar Dragan Šutanovac, koji je pokušao da smiri Kalinića i da ga odvoji od navijača Dalibora Krkovića.

- Osuđujem incident i ne podržavam takvo ponašanje. Sada sleduje sve kako sleduje, zakon i ostale mere. Kao što ste videli to nije uticalo na pobedu Crvene zvezde. Nikakvog izmeštanja fotelje nije bilo, nikakvog propusta u organizaciji Crvene zvezde nije bilo, niti propusta kod obezbeđenja. Bio sam prisutan i video sam, koliko sam sa mesta na kome sam sedeo mogao da vidim, ali primetio sam šta se dogodilo. Na kraju krajeva, to ne podržavam i mislim da je to ružno, ali ako je nešto olakšavajuća okolnost - dogodilo se u 'porodici'. A mislim da ni to ne može da bude olakšavajuća okolnost. Ali dajte da u drugim bojama gledamo utakmicu, nije ništa crno i belo, i sad kada se okrenete sve je u koloru, i zeleno i crveno - rekao je Nebojša Čović o skandalu na utakmici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.