BOBI PRVO UPLAŠIO PROTIVNIKA, PA POKAZAO KOŠARKAŠKO UMEĆE: Filadelfija demolirala Čikago!
Boban Marjanović, Foto: AP

nba

BOBI PRVO UPLAŠIO PROTIVNIKA, PA POKAZAO KOŠARKAŠKO UMEĆE: Filadelfija demolirala Čikago!

Srbin odlično iskoristio svoje minute na parketu

Objavljeno:

Košarkaši Filadelfija Seventisiksersa savladali su Čikago Bulse u noći između subote i nedelju 116:96, dok su Bruklin Netsi iznenadili Milvoki Bakse sa 133:128.

Boban Marjanović je iskoristio odlično dobijenu priliku i za deset minuta koliko je proveo na parketu zabeležio je solidnu partiju.

Srbin je ubacio deset poena i uhvatio još sedam skokova i imao je jedan zanimljiv potez u odbrani kada je zaustavio beka Bulsa Rola Alkinsa.

Alkins je krenuo u prodor kroz sredinu iz pika i hteo da izbaci flouter. Marjanović se našao ispred njega i podigao ruku, što kao da je uplašilo igrača Bikova koji se predomislio i umesto šuta probao da pošalje povratnu loptu.

Ekipa Bruklin Netsa ostvarila je važnu pobedu u borbi za mesto u plej-ofu, savladavši Milvoki Bakse.

Bez svoje najveće zvezde, Janisa Adetokumba, Baksi su u dva navrata uspeli da nadoknade dvocifren zaostatak, krajem prvog poluvremena i u trećoj četvrtini, ali presudila je borbenost Netsa kojima je pobeda bila mnogo bitnija u ovom duelu.

U nezivesnoj završnici, Džoi Heris je na minut i po pre kraja pogodio torjku za prednost od 131:128, a pobedu je potom potvrdio Dianđelo Rasel nakon sjajnog prodora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.