Novica Veličković se oglasio posle poraza od Zvezde!
Novica Veličković, košarkaš Partizana, Foto: Starsport©

aba liga

Novica Veličković se oglasio posle poraza od Zvezde!

- Zahvalio bih se našim navijačima, dugujemo im ogromnu zahvalnost, davali su nam veliku podršku kada smo bili u "daunu". Niko u Evropi nema da igra svaki meč pred šest, sedam hiljada ljudi

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde su prvi učesnici finala ABA lige.

U trećem meču je savladan Partizan rezultatom 84:63 i tako sa 2:1 u seriji savladali Večitog rivala.

Novica Veličković odigrao je dobar meč u porazu, a evo šta je imao da izjavi nakon trećeg meča polufinala:

- Preteško... Nemam šta da kažem... Čestitao bih Zvezdi, odigrali su muški, od samog starta su kontrolisali duel. Samo možeš da im pružiš ruku i čestitaš. Mi se okrećemo dalje, rekao sam saigračima da je sutra novi dan i ono što imamo treba da gajimo, da se vratimo u salu da treniramo, da napredujemo, to je to.

foto: Starsport©

Pomenuo je i navijače, koji ovoga puta nisu bili u dvorani

- Nismo pogodili dosta otvorenih šuteva, ušli u kontraritam, velika tenzija... Nemamo nikakvo opravdanje i jednostavno se nismo snašli. Glavu gore, mora da se ustane posle svega ovoga. Zahvalio bih se našim navijačima, dugujemo im ogromnu zahvalnost, davali su nam veliku podršku kada smo bili u "daunu". Niko u Evropi nema da igra svaki meč pred šest, sedam hiljada ljudi.

Kakvu poruku može da izvuče posle poraza?

- Čitave godine pričam, iz svakog poraza možeš da izvučeš nešto, da naučiš i da napreduješ. Ovo je živ i dinamičan sport, večeras je bilo ovako kako jeste... I momci su dosta napredovali od starta sezone, vredno rade, sjajni su. Idemo dalje, vraćamo se u salu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.