SVIMA JE OVO NAJTEŽI PORAZ U KARIJIERI: Zagorac brutalno iskren posle katastrofe u Pioniru!
Rade Zagorac, Foto: Starsport©

aba liga

SVIMA JE OVO NAJTEŽI PORAZ U KARIJIERI: Zagorac brutalno iskren posle katastrofe u Pioniru!

Nije bio spreman krilni igrač za dublju analizu susreta...

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u trećem meču polufinalne serije i tako se plasirali u finale ABA lige.

Nisu uspeli izabranici Trinkijerija da slome Večitog rivala i naprave preokret u seriji, ali nisu razočarali u ova tri meča.

Evo izjave Radeta Zagorca nakon meča

- Teško je stati pred novinare i reći nešto što ima smisla. Čestitke Zvezdi, zasluženo su u finalu. Partizan raste, to je jasno, ali nije porastao još uvek. Rast ovog tima nije linearan. Svaki napredak zahteva vreme, nije realno očekivati sve u jednoj sezoni. Za 12 mesci igraćemo ponovo protiv ove ekipe i siguran sam da će Partizan biti u boljoj situaciji. U ovom trenutku se nije moglo više, neki kvalitet je prevagnuo na Zvezdinu stranu. Ljudski im čestitam - rekao je Zagorac.

Pitanje se nameće samo od sebe. Da li je ovolika razlika realna?

- Večeras jeste. Potučeni smo do kolena. Pazim šta ću da kažem, jake su emocije u ovom trekuntku. Potpuno su nas nadigrali, ali to ne sme da zavara ukupan utisak sezone koja je povratnička na veliku scenu.

Nije bio spreman krilni igrač za dublju analizu susreta.

- Ne mogu da kažem šta je doprinelo ovoliko teškom porazu. Sa jasnijom idejom su ušli u meč i za to im se mora skinuti kapa. Svima nam je ovo teško palo. Svima nam je ovo najteži poraz u karijeri, jedan od najtežih. Ipak svi smo živi i zdravi, nastavljamo dalje. Budite sigurni, Partizan neće stati. Idemo ka uspehu koji smo zacrtali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.