TRINKIJERI POSLE ISPADANJA OD LJUTOG RIVALA: Čestitam Zvezdi, bilo je projektovano da se vrati u Evroligu!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

JAKE REČI

TRINKIJERI POSLE ISPADANJA OD LJUTOG RIVALA: Čestitam Zvezdi, bilo je projektovano da se vrati u Evroligu!

Svojim igračima je posle ovakvog poraza rekao samo dve reči

Objavljeno:

Posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde u majstorici polufinala ABA lige, trener Partizana Andrea Trinkijeri je na realan način pričao o situaciji u kojoj se našao njegov tim.

Italijan je priznao da je bolji tim pobedio, čestitao Zvezdi i poručio da će zasluženo otići u finale, kao što je i bila favorit pre ove polufinalne serije.

- Čestitam Zvezdi, bili su favoriti. Mislim da su bili bolji, čvršći, projektovani da se vrate u EL, imali su jedan poraz… Za nas nije kraj, proces traje. Borili smo se sa Zvezdom četiri utakmice na jednu loptu, danas nismo imali snage - rekao je Italijan i poslao veoma optimističnu poruku:

Andrea Trinkijeri
Andrea Trinkijeri foto: Starsport©

- ‘Parni valjak’ je krenuo i neće se zaustaviti dok se ne vratimo gde je mesto – poručio je Andrea Trinkijeri i nastavio sa razlozima poraza.

- Nismo mogli da pogodimo ništa. Promašili smo na početku par šuteva koje je trebalo da pogodimo, nismo izdržali. Borili smo se, pokušali, ali nedovoljmo. Nije stvar borbe samo već kvaliteta. Oni su zatvorili reket, moraš pogoditi spolja - rekao je Italijan.

Svojim igračima je posle ovakvog poraza rekao samo dve reči:

- Idemo dalje. Puno smo radili, uzeli trofej, smanjili smo razliku. Ja znam moja očekivanja. Danas je moglo da bude svakako, mogli su oni da puknu… Mi nismo pogodili naše šuteve. Imamo mladu ekipu. Tomić me nije iznenadio - zaključio je trener Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.