'Grobarski tandem' vodio Olimpijakos do pobede: Fener u poslednjoj sekudni slavio, Radonja se oprostio trijumfom!
Sjajni Nikola Milutinov, Foto: EPA

30. kolo evrolige

'Grobarski tandem' vodio Olimpijakos do pobede: Fener u poslednjoj sekudni slavio, Radonja se oprostio trijumfom!

Poslednje kolo bez takmičarskog značaja

Objavljeno: 23:05h

Najbolji tim u regularnom delu sezone, Fenerbahče je na svom parketu u Istanbulu savladao Makabi i tako upisao 15. pobedu na svom parketu u ovoj sezoni.

Drama je trajala do samog kraja, a junak je bio Kostas Slukas koji je pogodio trojku jedan sekund pre kraja.

Grk je obeležio ovaj meč sa 22 poena, četiri skoka i pet asistencija. Luiđi Datome je dodao 17 koševa, dok je Marko Gudirić upisao 13 poena i četiri uhvaćene lopte. Nikola Kalinić je susret završio sa pet poena i 11 skokova. Na drugoj strani bolji od ostalih bili su Tarik Blek sa 23 poena i sedam skokova i Skoti Vilbekin, koji je ubacio 13 poena, uz tri asistencije.

Košarkaši Olimpijakosa nisu imali milosti prema turskoj Darušafaki i porazili su ih rezultatom 99:74 na svom parketu u Pireju.

bivši članovi beogradskog Partizana Najdžel Vilijams Gos i Nikola Milutinov bili su predvodnici grčkog predstavnika, sa 18 odnosno 16 poena

Bajern Dejana Radonjića je u Minhenu pobedio Gran Kanariju rezultatom 84:77 u poslednjem evroligaškom susretu ove sezone.

Vladimir Lučić je imao učinak od 13 poena, tri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte. Stefan Jović je zabeležio osam poena, tri uhvaćene lopte i osam dodavanja, a Nemanja Damgubić je upisao osam koševa. Najefikasniji u Bajernu bio je Derik Vilijams sa 20 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.